Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet valakit örökre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakit örökre elfelejteni?

Figyelt kérdés
Nekem nem kell senki más, csak ő, de ő nem szeret engem...
2015. okt. 12. 22:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem erre az vált be hogy nem gondoltam Rá... Ennek már 50 éve... Azóta se gondolok Rá...
2015. okt. 12. 22:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehogy. Elfelejteni csak olyanokat lehet, akik sosem jelentettek semmit. Egy új szerelem idővel, majd elhalványítja a mostani kínokat. Nehéz, de engedd el magadtól.
2015. okt. 12. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen személy az életemben. Majd fél évtizedig rajongtam érte, bármit megtettem volna neki. Amikor elköltözött a közelemből és nem láttam naponta, kezdett múlni a rajongás, egy fél éven belül pedig teljesen elfelejtettem. Ma is emlékszem rá, sőt manapság már újra látom hébe-hóba, de semmit nem jelent már.

Ha nem látod és nem gondolsz rá huzamosabb ideig, neked is közömbössé válik hidd el. Még akkor is, ha ezt most lehetetlennek érzed.

2015. okt. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!