Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem azt a srácokon, hogy nem mernek velem beszélgetni?
Van több srác is, akik bámulnak, néha mosolyognak is, és mikor hozzájuk szólok, mindig kedvesek, de alapból meg sosem beszélünk. Egyébként csoporttársaimról van szó, de már egyéb pasiknál is tapasztaltam ezt.
Ennyire félelmetes lennék? Pedig mindenkivel nagyon aranyos szoktam lenni, és szeretek ismerkedni.
nekem is volt olyan ismerősöm, aki bombázó volt, de féltem tőle, pedig biztatott is. nehéz ezt elmondani
érzi az ember a különbséget
Nem félelmetes,csak más az ha egy nekem nagyon tetsző lánnyal kellene társalognom,vagy egy olyannal aki mondjuk nem tetszik egyáltalán...
A kettő között hatalmas a különbség...
Az első esetben azt se tudnám mit mondjak kb.,a másiknál meg igazából teljesen mindegy mit mondok. :D
24/F
Valahol hallottam/olvastam (nem emlékszem már) hogy akkor lehet ez, amikor a srác úgy érzi, hogy messze magasabb kategóriában vagy és nem mer kezdeményezni. -- Így átgondolva én is voltam már így. -- Ha így van akkor azoknak a nagy része aki hozzád szól azért meri mert egoista, ezért szerencsésebb ha te vagy nyitott a srácokra. (Szerintem)
F
Én is ilyen vagyok mint a kérdező :D
20 éves vagyok csupaszív és mégsem kezdeményez senki. Szóval egyedül maradok :D Rájöttem, hogy miért. azért mert a kisugárzásom inkább bizalmat ébreszt ahelyett hogy vágyat ébresszen. szóval barátzónában maradok mindig minden esetben. Olyannyira, hogy a fiúkkal jobban megértetem magam mint a lányokkal. De egy szerelmem se volt. Pontosabban egy olyan srác se volt, aki párjának szeretett volna
Nálam ugyanaz a helyzet,mint a 8-asnál.
Csak engem kivétel nélkül minden nő,akinél kezdeményeztem, visszautasított,kinevetett,megalázott...
Szóval nem igazán éri meg úgy,hogyha nem biztos egyáltalán a dolog...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!