Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak ha 24 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha 24 évesen életképtelen vagyok és nem kellek egy fiúnak sem?

Figyelt kérdés
A velem egykorúak többsége vagy már komoly párkapcsolatban él, vagy már rég házasok, és gyerekük van. Ahhoz képest nekem meg szinte még párkapcsolatom sem volt, ebből adódóan még érintetlen is vagyok. Szó sincs arról hogy én nem akarnám, de a fiúk akikkel randiztam anélkül otthagytak hogy szexet akartak volna velem. De volt olyan fiú akit én dobtam, de többségében engem hagytak ott. Ráadásul munkám sincs soha nem kellek sehova. Depressziós vagyok és már itthonról is félek kimozdulni. Nem tudom van-e értelme így tovább élnem.
2015. okt. 12. 10:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Van értelme.

Nézz meg egy természetről és az elő világról szóló dokumentum filmet, lehet h tanulsz belőle.

2015. okt. 12. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Először arra kellene összpontosits, hogy legyen valamilyen kenyérkereső munkád, mert igy tényleg kiszolgáltatott állapotban vagy.
 3/13 anonim ***** válasza:
37%

Sajnos te hüje vagy, nem életképtelen.

Írj ha meg akarod tudni miért van ez így.

4/13 A kérdező kommentje:
Biztos nem te vagy a hülye, aki ezt ezt a szót pontos j-vel írja.
2015. okt. 12. 10:46
 5/13 anonim ***** válasza:
78%
CSak rajtad múlik a változás. Ha teszel érte, akkor minden más lehet. Ha otthon ülsz, sírsz és sajnálod magad, akkor tényleg mindegy.
2015. okt. 12. 10:47
 6/13 anonim ***** válasza:

Van ertelme, ha nem volna nem szuletsz meg es szivna mas az ertekes levegot. Szedd ossze magad, allj a tukor ele Minden nap es mond el szepen magadnak mimden reggel: Nalam szebbet jobbat okosabbat meg nem tojtak a vilagra. Csinositsd ki magad, menj ki emberek koze es mosolyogj sokat. Frissitsd az oneletrajzod es keress magadnak egy

Allast. Amig otthon laksz vedd magad korul olyan dolgokkal amik Jo emlekeket hoznak ki beloled. Olyan szinekkel amik megnyugtatnak es feltoltenek. (nyugtato szinek a kek,zold,Lila) ( feltoltos szinek: sarga,naracssarga,piros) Javaslom,hogy a sarga naracssarga es zold szinekkel jatsz. Dobd fel a szobad es szabadulj meg olyan dolgoktol amikhez rossz emlekek fuznek. Vegyel Uj fuggonyt vagy szonyeget.

Az a lenyeg,hogy hidj magadban es kicsit probalj meg mosolygosabb Lenni.

18/L

2015. okt. 12. 10:50
 7/13 opened paradise ***** válasza:

Amiatt mert nem volt szerencséd,már életképtelen lennél?

Ez nem csak rajtad múlik,ne keseredj el miatta.

2015. okt. 12. 10:52
 8/13 A kérdező kommentje:
Igen emiatt vagyok életképtelen.
2015. okt. 12. 10:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Akkor én is hülye vagyok, ez van. 8-as voltam.
2015. okt. 12. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem lennél életképtelen,ha nem akarnál az lenni. Nem ez a megoldás, hogy te elkönyveled magadnak,hogy életképtelen vagy, kész,ennyi, hanem tegyél azért,hogy ne kelljen így gondolnod. 24 éves fiatal nő vagy, Ki kell mozdulni, társaságba menni, munkát keresni. Próbálkozhatsz munkaerő kölcsönző cégeknél is, ha van ott,ahol laksz. Pár nap múlva pozitív dolgokat szeretnék rólad olvasni, nem pedig ilyen dolgokat,hogy nem érdemes tovább élnem és társaik!
2015. okt. 12. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!