Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljon az ember ha már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljon az ember ha már nincs Nő?

Figyelt kérdés
Nem véletlen irtam a Nőt nagy betüvel.. sajnos az a kiábránditó tapasztalatom, hogy egyre többen leráztok, leráznak.. olyan szöveggel hogy nem kell pasi. de közbe meg a háttérbe megy ezerrel a duhajkodás egy kis itókázás mellett. Igy komolyan kérdezem, hogy juthat előre az ember nálatok ebbe a témába mind magánéleti dolgokban?. És rajtunk van számonkérve hogy miért ilyen sok töketlen pasi van, akik nem mernek. Pedig ahogy látom elég sok Férfi csinál magából "bohócot mind csak azért hogy a nő kényekedvére tegyen, a Férfiak meg leölik egymást a nagy versengésbe. De miértelme ennek a felfogásnak ? Hogy legyen igy az ember pozitiv ? miben higgyen , ha már nem támaszkodhat semmibe, nem kap visszajelzést?. Vagy csak szex alapján mérlegeltek hogy is van ez ? Miért van az hogy kéretitek magatokat, de ha én erre lépek csinálok vagy mondok valamit az már úgy nemjó...utána meg már levegő vagyok. Mint ahogy az is elég igazságtalannak tartom van egy kis problémátok, elöttetek hever az egész világ, mindenki őszintén sajnálja. de ha nekem van valami problémám egyből lenéz mindenki,belémrugnak meg segitsek magamon.. Meddig mehet ez még ??. szeretnék előrébb jutni, de ha lehetőséget se adtok.. nemtudok. Tisztelet a kivételnek
2015. okt. 12. 00:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
21%
a Nő sajnos kihalófélben van helyét átveszi a Ku*va.
2015. okt. 12. 01:30
 2/13 anonim ***** válasza:
47%

Nem egy sablont kell rávetíteni mindenkire, hogy nekem nő, kell, legyen ilyen, szeresse ezt, utálja ezt, tegye meg azt, soha ne tegye meg ezt...

Ha meg valamit akarsz, azt buta dolog lenézni. Kb. olyan, mintha azt mondanám: Párizs nem is igazi város, utálom, büdös, koszos, a franciák hülyék, hogy költözhetnék ki oda?

2015. okt. 12. 01:55
 3/13 anonim ***** válasza:
36%

kb a 90%uk ilyen, a maradék 10% meg olyan félénk hogy semmit nem mer csinálni, csak várja a szőke herceget. Én nem versengenék egy nőért se, mert egyrészt nem csinálok magamból cirkuszi bohócot, másrészt meg nem ér annyit. Ha az adott lány szimpatikus és én is az vagyok neki, érdeklődik irántam, kérdezget, kialakul köztünk egyfajta érdeklődő kontaktus akkor azt mondom oké vágjunk bele, de ha már egy másik csávóra is rácuppan akkor mit versengjek? Akkor válik bizonyossá hogy az adott nő k..rva.

Egyébként meg valóban, az élet igazságtalan, mindig a férfi a szemét a k.csög, a nőnek mindenben igaza van. Még akkor is így van ha nem így van.

Törődj bele és ne foglalkozz senkivel, nem éri meg ezen rágódni. Aki akar foglalkozni veled az foglalkozzon, aki meg nem arra ne pazarolj energiát.

Van egy két ismerősöm akik a nőjükre ráköltöttek súlyos százezreket, a egyik vett neki 120 ezres telefont, aminek a tetejében még a hívásdíját is ő fizete, másik ismerősöm a lakbért is a nője helyet fizeti, és mindkettő ismerősöm nője félrek.r mással.

Végső soron a csávók voltak a h.lyék mert hiszékenyek voltak. Én is voltam hasonló helyzetben, de szerencsére nem 100 ezres nagyságrendben, és még a nő volt felháborodva, pedig nem lett volna oka a félrelépésre.

2015. okt. 12. 02:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Ja igen és válaszolva a fő kérdésre hogy mit csináljon az ember ha nincs nő.

Sosem szabad feladni, kb 10 nőből ha van egy aki félig normális az már jó. Nem lehetetlen megtalálni.NE add fel.

2015. okt. 12. 03:01
 5/13 anonim ***** válasza:
Egyszerűen ne add fel. Te is egyedi vagy. Még kell keresni azt a nőt, aki a párod. Ez az ember életének egyik legnagyobb kihívása.
2015. okt. 12. 06:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Mint ahogy az sem valami bizalomgerjesztő, azzal a tudattal hogy olyan Lányt fogjak a kezeim közt akiről tudom hogy azelött 50 másik csávó nyalogatta. Na meg amit észrevettem ha nem csinálod amit mondanak, akkor annyi is volt. ha szexet akar, te meg még talán megismernéd, akkor megsértődik és tovább áll. Neki lehet mindegy mert bármikor megkapja amit akar..

Meg amit irtam.. van mondjuk egy gyerekkorból származó sérelem vagy valami önbizalomhiány, ha nőnél van ez, kiteszi a mellét egyből ráakad mindenki, egyből van lehetősége. De ha nekem van önbizalomhiány. mivan akkor ? oldjam meg magam..

Na de Amit irtál kedves válaszoló hogy a Férfi fizeti rá a telefont is meg albérletet...közbe félre k.r a csaj. hát az se semmi dolog! szerintem elég sokan csinálják ezt sajnos.

2015. okt. 12. 10:07
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem mindig kint van a mellem, és soha senki nem akart velem beszélgetni sem. Van olyan, hogy valaki csúnya és kövér. Mondogathatod, hogy csak a férfiaknak nincs esélyük, ha ez jólesik, igaz nem lesz.
2015. okt. 12. 11:13
 8/13 A kérdező kommentje:

hát nemtudom.. manapság elég sok Kövér és csúnya Nőt látok akik annyira elvannak szállva maguktól.. de hogy mire nem tudom. van feleslege felvesz valami kivágott ruhát mert azt hiszi h másnak megy akkor neki is, szánalomból összejön vele 1-2 férfi, de ők is csak azért mert nincs más lehetőség, igy persze a csaj meg elhiszi magáról hogy milyen jó.

Na de utolsó, Tisztelet a kivételnek!

2015. okt. 12. 11:50
 9/13 A kérdező kommentje:

"kb a 90%uk ilyen, a maradék 10% meg olyan félénk hogy semmit nem mer csinálni, csak várja a szőke herceget."

A maradék 10% meg olyan félénk, hogy kitalálja, hogy ő Leszbikus csak azért mert csalódott 1-2 férfiben.

2015. okt. 12. 12:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Itt a bajod. Hogy azt hiszed, hogy aki jól néz ki, annak joga van elszállni magától. Nyilván ezt közvetíted a lányok felé is. Mindenkinek joga van jól érezni magát, függetlenül attól, hogy hogy néz ki.

Vagy amikor 80 évesen a halálos ágyadon fekszel, arra akarsz gondolni, hogy volt egy csomó dolog, amit nem tettél meg, mert egy akármilyen faaszjankó kitalálta, hogy te nem nézel ki elég jól, hogy élvezd az egyetlen életedet?

2015. okt. 12. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!