Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, megválaszolnátok? 22l
Ha egy fiatal, tegyük fel 18-20 körüli srác nézeget, akkor ugyan honnan tudhatnám, hogy azért néz, figyel mert konkrétan én bejövök neki és szeretne is valamit, vagy csak nézeget engem, mert ebben a korban a számukra picit is tetsző lányokat/nőket is megnézik?
Van különbség a két "stírölés" között?
Mert én pl. kezdeményeznék, de tartok tőle, hogy csak megnézeget engem és kész.
Ki lehet ezt szűrni valahogy?
Adna valaki tippeket esetleg?
Deja vu...
Amúgy próba szerencse :)
Lépsz és kiderül.
Hát ha ÚGY megnézek egy csajt az azt jelenti bejön. Azaz megdugnám :D
Aki nem jön be, azt max végignézem, de nem nézem 5-10 mpnél ha tovább. Ha valakit megbámulok az azért észrevehető.
Persze ha lila a haja, v mittomén, akkor is megnézem hosszabban, aztán lehet h nem tetszik, bár nemtom, extrém külsejű csajt nem utasítanék vissza, csak ha arcra ronda/kövér.
Tipp. A stírölés a fiatal srácoknál pont ugyan az, mint nálad a hajdobálás. Néha csak önmagadnak tetszelgésből csinálod. Nem kell levonni belőle semmi következtetést.
Ha arra vagy kíváncsi, mit akarhat tőled egy srác, az egyik lehetséges módszer megkérdezni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!