Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni külső sikertelenségr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni külső sikertelenségre hivatkozó pasik nem gondolkoznak el azon, hogy nem a külsővel van a baj, hanem inkább valami mással?

Figyelt kérdés

Én egy átlagos nem csúnya nőnek mondom magam és bizony többször elkezdtem itt ismerkedni olyan pasival, aki sír itt a külseje miatt. És mikor küldött képet, bizony egyáltalán nem volt csúnya, sima átlagos pasi volt, akivel összejönnék.

Viszont a beszélgetés elég hamar kiderült, hogy más bajok vannak itt.

Vagy kommunikálni, beszélgetni nem tud vagy szexre tereli a témát leginkább, de a legtöbb az az, amikor fél napig nem írok levelet és az idő alatt vagy 10 levelet kapok, hogy mi van? merre vagyok? nem akarok ismerkedni? Hova tűntem?.... Hát ilyen kényszeres ember után nem vágyok, szóval eddig egy esetben se volt a külső a baj.

2015. okt. 11. 14:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
43%
Ha nem a külsővel lenne a baj, akkor más, hozzám hasonlóan ronda férfiakat látnék nővel. De nem látok.
2015. okt. 11. 15:33
 12/21 anonim ***** válasza:
47%
Pl pénzhiány, liberálkapitalista rabiga stb.
2015. okt. 11. 15:34
 13/21 anonim ***** válasza:
29%
Egy olyan hapsi, akinek a második kérdése az, hogy mekkora a csöcsöd, vagy éppen meztelen képet akar rólatok, esetleg szétflame-eli a bejövő üzeneteiteket, szerintetek az akar egyáltalán komoly célzattal ismerkedni? Kajak meg vagyok lepődve azon, hogy az itteni nők milyen ostobák.
2015. okt. 11. 15:44
 14/21 anonim ***** válasza:
32%

Tehát szerintetek minden embernek ugyanolyan bunkó,mindenkit megalázó,ecsetfejű,izmos,nagyképűnek kellene lennie?

Tudjátok nem lehet mindenki ilyen,vannak emberi természetek amik nagyon is különböznek egymástól,nem véletlenül.

Amit ti szeretnétek,hogy mindenki ilyen legyen,mert a nőknek ezek jönnek be...

Hát nevetnem kell komolyan,ez nem így megy egyáltalán,hogy mindenki tudatosan pillanatok alatt csak úgy megváltoztatja az egész természetét,átírja az egész életét,csak azért,mert a nőknek így nem tetszik...

Hát istenem,én sem fogom csak azért átírni az egész életemet,és egy műmacsót csinálni magamból,hogy a nőknek jó legyen...

Nagyon sok dolgot változtattam meg hasonló okokból magamon,de azok belefértek a személyiségembe még.

A többi nem fér bele számomra,és ha nem kellek egy nőnek sem így,akkor nem.

Nem tudják mit veszítenek,mert ha ismernének tudnák milyen vagyok,és máris nem maradnék egyedül.Azonban mivel meg sem akarnak ismerni,mert nem születtem helyesnek,jó genetikával,így aztán ez van.

Majd sírhatnak azokon a dolgokon,meg lehetnek kétségbeesve,amiket ezen az oldalon is olvasni.A megcsalás,jajj nem segít be a háztartásba,nem takarít maga után,nem főz,nem foglalkozik a gyerekkel,stb. még lehetne sorolni...

24/F

2015. okt. 11. 15:52
 15/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem fér bele a személyiségedbe, hogy magabiztos, határozott és céltudatos vagy, illetve 100%-ig felelősséget vállalsz az életedért panaszkodás és kifogáskeresés helyett?

"Nem tudják mit veszítenek"

Miért, mit veszítenek?

2015. okt. 11. 15:59
 16/21 anonim ***** válasza:
50%
Én tisztában vagyok vele,hogy a visszautasításokat a ronda fejem miatt kapom,mivel ezt el is mondják nekem őszintén,hogy"mert nem jösz be",akkor mégis mire hivatkozzak?
2015. okt. 11. 16:00
 17/21 anonim ***** válasza:
40%

Kifejezetten tetszik a kedves kérdező hozzáállása.Aki elmondja a történetét, azt kb le se szajra, de amint jön egy helyeslő válasz (lásd 9.) egyből elkezd helyeselni :D Plusz általánosítás mindenek felett :D

Amúgy meg a való életben bizony pont rohadtul az van, hogy amikor egy átlagos srác/férfi odamegy egy lányhoz, akit nem ismert korábbanról akkor bizony az esetek túlnyomó többségében el lesz küldve a búsba.

(Nyilván a munkahelyi, szórakozóhelyi ismerkedéseket kizárva, hiszen ezeknél van befolyásoló tényező)

2015. okt. 11. 16:01
 18/21 anonim ***** válasza:
18%
Ha elhívsz egy lányt randira és nemet mond úgy hogy nem tudja milyen a belsőd akkor mi is van? :)
2015. okt. 11. 16:09
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
Többen állítják magukról, hogy a külsejük miatt nem kellenek a lányoknak, mint azt a valóság igazolná, ám azt az állítást felesleges tagadni, hogy bizony vannak, akiknél a külső döntő szerepet játszik az elutasításban. Valóban vannak olyanok, akik a belső értékeik fejlesztésével révbe érhetnek, ám hagyjuk azt az állítást, miszerint ez mindenkinek segít. Ez ugyanis nem több, merő ámításnál, és annál, hogy a kérdezőhöz hasonló naivák felemeljék struccmódra homokba dugott fejüket, mely homokot az ő rózsaszín kis világuk pöttyei töltenek ki. Könnyebb elmenekülni a probléma elől, mint szembenézni vele. Jól megfigyelhető a kérdező reakciójánál is, hogy a 9-es kommentre mennyire helyeselt. Előnytelen frizurán és öltözködésen tényleg nem olyan nehéz segíteni, de látszik, hogy a gondolkodás idáig jut el. Esetleg még odáig, hogy fogyj le vagy szedj fel egy kis izmot. De itt véget ért. Mintha ez mindenkinek segítene. Bele sem gondolnak abba, hogy létezhetnek pl. csontszerkezeti rendellenességek, nem megfelelő magasság, ezek olyan anatómiai defektusok, amikkel még a mai orvostudomány sem nagyon képes mit kezdeni. Hagyjuk tehát a rizsát, hogy valójában a belső dönt, mikor ha valaki olyan rondának születik, mint én, azzal meg sem próbálnak beszélgetni a lányok párkapcsolati ismerkedés keretén belül. Sajnos képtelenek felfogni egyesek, hogy léteznek olyan ronda férfiak, akik soha nem fogják megdobogtatni egy lány szívét sem, ellenben a gyomrukat eléggé felforgatják puszta jelenlétükkel.
2015. okt. 11. 16:15
 20/21 anonim ***** válasza:
68%

"Bele sem gondolnak abba, hogy létezhetnek pl. csontszerkezeti rendellenességek, nem megfelelő magasság, ezek olyan anatómiai defektusok, amikkel még a mai orvostudomány sem nagyon képes mit kezdeni."

És ez az emberek hány %-át érinti? Elég kicsi rá az esély, hogy a gyakorikérdéseken pont az a néhány ezreléknyi ember gyűlt össze, aki ilyen problémában szenved.

De ellenpéldának ott van a kéz és láb nélküli Nick Vujicic esete, akinek szép felesége és gyereke van, pedig ő az, aki tényleg nem tehet a problémájáról, amire nincs is gyógymód, ezért minden oka meglenne rá, hogy keseregjen a sorsán. Vagy a törékeny csontú kerekesszékes "manó", Sean Stephenson, aki szintén házas és az itt kesergő férfiaknál jóval egészségesebb gondolkodásmóddal rendelkezik. De nem muszáj ismert embereket példaként felhozni, említhetnék kevésbé ismert, vak vagy éppen mozgássérült embereket is.

2015. okt. 11. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!