Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés, de hogyan?

Figyelt kérdés

Hosszú lesz, de úgy érzem megéri elolvasni!

Nem rég lett vége egy 4 éves kapcsolatomnak, mert már nem működött már és nem akartam több energiát és időt belefektetni, ha a másik fél nem tesz semmit. Tehát szeretnék ismerkedni. Nagyon-nagyon társaságra vágyom, és nagyon-nagyon szeretet hiányom van, egyszerűen nem tehetek róla.

A probléma, hogy egyedül egyszerűen nem megy az ismerkedés. Én egy akkora besz-ri vagyok, hogy nem merek oda menni senkihez, ha nem keveredünk beszélgetésbe, nem tudok kezdeni beszélgetést. A munkám is sajnos olyan, hogy nem kerülök új emberek közelébe (járműipar), nem toppan be minden nap egy kedves aranyos hölgy a műhelybe.

Vannak barátaim, de inkább csak ivócimborák, velük nem lehet ismerkedni. Romkocsmába nem járnak lányok és ezt nem értik meg, vagy nem is akarnak ismerkedni, nem tudom. Szórakozó helyeken meg úgy érzem, hogy túl intelligens emberekkel nem lehet összefutni, és nagyon nem is szeretek ilyen helyekre menni, egyedül meg különösen kellemetlen. Lehetne lejjebb rakni a mércét, de nem viselem el ha a telefont felveszem és "szoszi" -znak a vonal másik feléről.

Lenne lehetőségem, tudok olyanról akinek bejövök, látásból ismerjük egymást, egy-két mosolyt elejtettünk egymásra már az utcán, bejelölhetném facebookon és beszélgethetnénk aztán úgy is kialakulna, de 22 éves srác vagyok, a kishölgy pedig 15. Társra vágyom, nem esti elfoglaltságra, ha értitek. Félre ne értsetek (nem vagyok nagyképű),de tudom magamról, hogy nem nézek ki rosszul, 4 éves kapcsolatom előtt volt több lehetőségem (mivel olyan középiskolába jártam ahol rengeteg lány volt). Ezeket már elszalasztottam, réges régen. Én mindig is a komoly kapcsolatot kerestem.

A lényeg, hogy fogalmam sincs hogy kerülhettem olyan helyzetbe, hogy problémát okoz az ismerkedés. Nem vagyok egy elcseszett ember, aki egész nap a számítógép előtt ül. Az internetes társkeresés nem működik szerintem. A lányok a társkeresőkön rajongásra vágynak, önbizalom növelése céljából, és nem társat keresnek.

Szívesen beszélgetnék amúgy privátban erről bárkivel, ha valakit érdekel a problémám. Mert sajnos eljutottam arra a szintre is, hogy meghallgatnak, de segíteni senki nem tud, esetleg nem is akar.

Mit gondoltok? Ti mit tennétek a helyemben?

Köszönöm annak, aki elolvasta!

2015. okt. 11. 13:28
 1/10 anonim ***** válasza:

Majdnem teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok azt leszámítva, hogy én mindig taszítottam valami oknál fogva a lányokat. És arra jöttem rá minap, hogy csak azért mondják nem vagyok csúnya gyerek mert hátha lesz valami önbizalmam. Ez a pár éve véget ért több éves kapcsolat is csak a szerencsén múlott mert interneten ismertem meg nem a "személyes varázsommal".

Mindig azt tanácsolják, hogy kezdj el valami új dolgot (sport, tánc akármi) ahol sok új emberrel lehet megismerkedni. Biztos ez a jó, hogy közösségbe kerülni mihamarabb, ahol akarva akaratlanul szóba "kell" elegyedni lányokkal is akár.

2015. okt. 11. 13:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az első hozzászólóval, kezdj el új helyekre járni. Nekem az utolsó 2 kapcsolatom így kezdődött. Esetleg, ha tényleg olyan félénk vagy, legalább mosolyogj (nem csak buliban, hanem pl buszon, utcán, vagy akár sorbanállás közben), lehet, hogy a lány kezdeményezőbb, és már sínen is van a dolog :) Viszont a netes társkeresőket felejtsd el... Tudnék mesélni, hogy a másfél éves társkeresős pályafutásom alatt hány olyan emberrel találkoztam, aki ténylegesen úgy nézett ki, ahogy írta, vagy amilyen képet küldött magáról...
2015. okt. 11. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Üdv a klubban!

Segíteni nem tudok, de azt igen, hogy egyre rosszabb lesz...

Tudnék erről hosszan beszélgetni.

40f.

2015. okt. 11. 15:48
 4/10 anonim ***** válasza:

Ez érdekes, én néha be szoktam ülni romkocsmákba barátnőkkel hétvégén, főleg nyáron, de úgy vettem észre, hogy ott nem nagyon kezdeményeznek a srácok :D Többször volt, hogy közel ültünk 1-1 nagyobb fiú csoporthoz, akik néha oda pillantottak, de végül nem jöttek oda hozzánk...

Buliban egyébként szerintem sem szerencsés ismerkedni, ott a legtöbben nem is komoly kapcsolatra hajtanak...

Egyébként ha téged nem zavar a 7 év korkülönbség, akkor szerintem nyugodtan kezdeményezz annál a lánynál... Sose tudhatod, hogy mi sül ki belőle :)

23/L

2015. okt. 11. 17:26
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszi az írásokat! :)

Azért azt hozzátenném, hogy nem zavarna a 7 év korkülönbség, de egy felnőtt gondolkodású hölgyre van szükségem, akire tudok társként tekinteni és a problémámat meg tudom vele beszélni! Persze, tudom, nem ismerem...

2015. okt. 11. 17:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Várom a további véleményeket, akár privátban is! :)
2015. okt. 31. 17:09
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én PONTOSAN ugyan ilyen helyzetben vagyok. Annyi különbséggel, hogy én egy 6 éves kapcsolaton vagyok túl és egy nagyon jó helyen dolgozok, ami ráadásul dugig van fiatal lányokkal.

Nem vagyok egy kezdeményezős típus, de 1-1 bulin általában megtalálnak a lányok és én mégsem erre vágyom, hanem egy komoly kapcsolatra - amilyenem eddig is volt. Úgy veszem észre, hogy a legtöbb lány is ezt keresi, de vagy félnek bevallani maguknak (még) vagy jobban bejönnek nekik az ilyen kis tini-pávák, akik a szórakozóhelyen teszik a nagyot, de az életben egy óriási nullák.

Sajnos a kapcsolatomból én a kidobott fél vagyok, ezért emiatt is csorbult az önbizalmam, amikor csak tehetem oda vagyok sportolni vagy elfoglalom magam valamivel, hétvégente pedig általában bulizom és a sárgaföldig leiszom magam - csak jelzem Neked is, hogy nem igazán célravezető. Egyelőre csak elfedi a gondomat, de nem segít benne.

Igazából én is kicsit kétségbe vagyok esve, nem tudom, hol tudnék találni egy normális lányt, aki szintén arra vágyna, amire én - egy komoly kapcsolatra...

25/f

2015. okt. 31. 17:23
 8/10 anonim ***** válasza:

Mindenképpen érdemes valami közösséget keresned, ahol apránként ismerik meg egymást az emberek. Pl. vannak kiránduló társaságok, tánctanfolyamok, önismereti csoportok, vagy ha nem áll távol tőled, vallási közösségek. Olyasvalamit keress, ami egyébként is érdekel, szívesen foglalkozol vele, nem CSAK az ismerkedés a cél, mert ha rágörcsölsz, úgy nem fog menni.

Nekem alapvetően nincs problémám az ismerkedéssel, de a páromat egy ilyen közösségben ismertem meg, apránként, több hónap alatt. Mire összejöttünk, már mindent tudtunk egymásról, és apránként alakult ki a vonzalom és az érdeklődés egymás iránt. Így volt jó!

2015. nov. 8. 13:03
 9/10 A kérdező kommentje:
Higgyétek el, hogy próbálok közösséget keresni. Régóta érdekelnek például a latin táncok, de bármi más tánc is érdekelhet, de egyenlőre még táncpartnert se találok. De nem adom fel, majd csak...
2015. nov. 21. 10:20
 10/10 anonim ***** válasza:

Na ez remek !

Rengeteg lány keres táncpartnert az ilyen alkalmakra, több olyan csoport is indul, ami csak lányoknak szól, hogy ne legyen ciki, hogy nem tudnak partnert vinni...

Szerintem ha írsz a legközelebbi iskolának ez a gond is megoldódik, elmondják, hogy mik az arányok, mikor indul tanfolyam stb.

2015. dec. 14. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!