Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog szülőkkel lakni egy 30 éves pasinak ismerkedés szempontjából?
Érdekes jelenség egyébként, hogy ahogy én tapasztalom, a nők inkább elköltöznek otthonról, akár egyedül is.
Egyetlen harmincas nőt ismerek, aki még a szüleivel él, de ő is csak azért, mert annyira kevés a jövedelme, hogy nem igazán tudna belőle egyedül fenntartani egy lakást.
Az egyedülálló 30 feletti férfi ismerőseim pedig szinte mind a szüleikkel élnek.
Lehet, hogy csak az én környezetemben van így, de én nagyjából ezt látom.
Magyarországon ez egy egyre elterjedett dolog lesz... Nincs alternatíva, kedves elvtársak!
Mert mik is az "alternatívák"?
1.Albérlet - drága, árához képest általában szar (60+rezsi egy egyszobás garzon? ha jobb helye van akár 100 ezer az egyszobás garzon ahol megfordulni nem lehet és még kád sincs? Két vagy több szoba meg nagyanyám fél évi nyögdíja+rezsi?)
2.Házat venni hitlerre... vagyis hitelre... egyrészt lehetetlen hacsak nem vagy 30 évnél öregebb és nem tudsz zekaparni sok év munkaviszonyt - amik persze tök rosszul fizetnek - és akkor adnak 20 misit hitelbe (kelleni fog) - a partnered persze ha van nem vesz fel semmit, hazudik hogy úgyis együtt lesztek aztán lelép valamelyik keménytökű/vasöklű szeretővel, Te meg maradsz havi 50 ezer tartozást fizetni ami csak nőni fog... Fél fizetésed rámegy. És ha nem fizetsz csak egyszer is akkor elviszik a házad. Szopacs mi?
Szóval csak ne csodálkozzon senki hogy ennyien élnek a szüleikkel.
2 jó megoldás va csak
1.Gazdag szülők vesznek egy albérletet/házat a gyerekeiknek - gazdag ismerőseimnél kivétel nélkül így van
2.Örökölsz (nem gazdag, de önálló ismerőseimnél szinte mind így van)
Merre laksz? Engem mondjuk érdekelne tényleg. :)
10 ezres? Hm-hm, miért valami japán/kínai icipici szükséglakás képe ugrik be?
Milyen környék az? Ha most azt mondod hogy Avas lakótelep tökön szúrom magam...
Békés megye. Normális kis panellakás. De ismerek olyat, aki már 20-ért kertes házat tud bérelni. Másik ismerősömék két szobásat béreltek 15-ért, igaz az bútorozatlan.
Persze Budapesten biztos jóval drágább.
Szerintem nem gond, ha valaki ebben a korban is a szüleivel él, ha egyébként normálisan gondolkodik a világról, nem állnak fent azok a problémák, amiket a korábban hozzászólok is írnak. És tényleg csak a megfelelő társra vár, akivel kész az összeköltözésre.
Sajnos manapság ez egy elvárás, hogy ha valaki már 25 fölötti, legyen lakása, kocsija, jó fizetése, megtakarítása, és ehhez társuljon tökéletes viselkedés, megnyerő modor, jó külső... persze ez a legritkább...
Nekem is több, hosszabb ideje pár nélküli barátnőm van ebből a korosztályból, és szerintem a szülőkkel való együttélés egyikünknél sem lenne gond. Lehet valaki úgy is anyucipicifia, hogy nem lakik a szüleivel, és a túlzó beleszólás, ha olyan az egyik fél, bármikor tönkreteheti a kapcsolatot... Sokkal inkább az hiányzik a pasikból, hogy tegyenek a kapcsolatért, kitartsanak a másik mellett, és a hosszú táv ne 5-10 vagy 15 évet jelentsen, hanem véglegeset... Szerintem.
Hát, igen, manapság a legtöbben "függetlenek" akarnak lenni, és sokan csak azért, hogy el tudják ezt mondani...
Ez van. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!