Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell tennem ahhoz hogy egy nőben kiváltsam a kémiát?
Figyelt kérdés
Interneten ismerkedek egy lánnyal és jövő héten tali lesz, nekem nagyon szimpi, bejön, neten megvan a kémia, de élőben ugye más. Élőben hogy viselkedjek hogy biztosan kiváltsam a kémiát nála, pl fogjam meg a kezét, nézzek a szemébe, öleljem meg, kapjam le stb,.2015. okt. 9. 12:40
1/6 anonim válasza:
önts a fejére egy liter kénsavat tuti beindul a kémia :)
am az, hogy mit vár el a lány az tőle függ, van aki pl az első randin nem akar csókolózni, van akinél ez alapnak számít...
22F
2/6 anonim válasza:
Figyeld! Egyébként vagy összejön, vagy nem, még az is lehet, hogy neked okoz csalódást a személyes találka. Ne görcsölj rá. Nekem első randin tabu a testi kontaktus.
3/6 anonim válasza:
Add önmagad!! Mert ha megjátszod magad, akkor veszett ügy az egész.
Légy kedves, figyelmes, érdeklődő..stb.
Szerintem a kezét nyugodtan megfoghatod, és a csókot is próbáld meg egy idő után, aztán, ha nem akarja, majd elhúzza a fejét.
4/6 anonim válasza:
Az vagy van, vagy nincs, kiváltani nem lehet. Ha nincs és annak ellenére ki akarod váltani azzal, hogy ölelgeted meg csókolgatod, akkor jó eséllyel rosszul is lesz tőled, hogy hogy nem tűnik fel neked, hogy nincs köztetek semmi mégis erőlteted..
5/6 anonim válasza:
Ha dögös pofid van akkor tök mindegy, hogy mit csinálsz, akár egy kukába is belebújhatsz viccből a nagykörúton, remekül fog szórakozni, azonnal mennek fel FB-re a csücsörítős szelfik az új pasiiival, hadd pukkadjanak meg a barátnők. Ha átlagos pofid van (vagy átlag alatti, de erre nem is merek gondolni, mert akkor eszedbe sem jutna, hogy találkozz egy csajjal) akkor bármit tehetsz, undorodni fog tőled, értetlenül nézi majd, hogy mit akarsz tőle, aztán gyorsan menekülőre fogja és éjjel felpattan a diszkóban néhány alfa fütyire, hogy gyorsan elfelejtse a megrázkódtatást amit a veled való találkozás okozott. Ennyi volt a mai kémia óra.
6/6 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy neten hogy van meg a kémia? :D Amikor az pont, hogy 2 ember személyes találkozásánál lehetséges csak. Neten maximum csak szimpatikus lehet az illető. :) De majd találkozásnál minden kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!