Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora esélyem lehet a normális párkapcsolatra, ha elvált negyvenes férfiként, vidéken lakom saját családi házban, ám beteg szüleimmel, akiket ápolok? Van nő, aki bevállalna egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Kulturált, jól szituált, értelmes embernek ismernek. Alkatra molett vagyok, de az a fajta, aki nem tesped, hanem aktív, mozgékony, dolgos.

Műszaki és művészeti végzettséggel rendelkezem, utóbbival foglalkozom otthon. Közben a jó nagy földdel, baromfival, virágoskerttel is lekötöm szabadidőmet.

2015. okt. 8. 23:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Te merre élsz? mert az jó lehet ha pl. egy itteni olvasó látja hogy egy Piripócsi fószer asszonyt keres, neki pedig a Piripócsi barátnője épp pasihiányban szenved!

Azért itt is vanak jó fej csajok bőven!

F/60

2015. okt. 17. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Húú de nehéz a helyzeted, de kitartás..remélem minden megoldódik.. szüleidnek jobbulást..N
2015. nov. 28. 06:51
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindezt a problémát szüleim is érzik. Nemrég előálltak avval, mi lenne, ha öregek otthonába mennének.

Nem kívánok nekik ilyet, még az én életem miatt sem! Ennek ellenére utánanéztünk. Rettentő drága (ahogy gondoltam).

2015. nov. 30. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!