Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Semmi kedvem nincs élni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem akarok itt ismerkedni, tehát ezzel kapcsolatban ne is írjon senki, nem is erre való az oldal. Csak tanácsokat szeretnék kapni. Eddig akárhány pasival ismerkedtem egyiknek se kellettem. Pedig nem hiszem hogy olyan rossz ember lennék. De már nagyon elegem van abból hogy egy pasinak se kellek, már élni sincs kedvem. L/232015. okt. 6. 15:08
1/10 anonim válasza:
Pedig bármennyire is hihetetlen, lehet itt találnád meg azt a pasit akit érdekelsz.
Amit tehetsz az első körben annyi, hogy nem zárkózol el semmi elől, és a depressziós állapotból kilépsz.
2/10 anonim válasza:
Annyi nő nélküli Normális fiú van,hogy netovább...
Talán visszább kéne venni az igényekből.
3/10 A kérdező kommentje:
Ismersz hogy tudod mik az igényeim?
2015. okt. 6. 15:12
4/10 anonim válasza:
Azt viszont tudom,hogy mennyi normális fiú van,akinek csak a bal,vagy jobb keze jut a hatalmas igények miatt.
5/10 anonim válasza:
Írj valami elérhetőséget, és akkor majd ott fog veled valaki ismerkedni, az még sem itt van! :)
6/10 A kérdező kommentje:
De jó hogy mennyi "normális" válaszadó van ebben a kategóriában. Az első válaszolónak köszönöm a választ.
2015. okt. 6. 16:02
7/10 anonim válasza:
Mit tegyél? Csinálj valami olyat, amitől lesz kedved, ez elég egyértelmű. De ha csak a párkeresés okozza a hangulatodat, akkor azon a fronton kellene talán lépni.
23 évesen valszeg az se lenne új infó, hogy nem azon múlik, hogy jó vagy rossz ember vagy. De még azon se, hogy sovány vagy kövér.
És miért nem "kellettél" nekik? Van arra valami tipped?
9/10 anonim válasza:
Ne légy elkeseredve, nem érdemes. Fiú vagyok és egy jó ideje már nekem sincs normális kapcsolatom, de szerencsére öszeszedtem magam és most még a rosz dolgok sem tudnak elszomorítani. Beszélges minél több fiúval ís megkapod majd aki neked kell. :-P csak ne légy pesszimista
10/10 anonim válasza:
Én 26/F vagyok. Nem nézek ki rosszul. Jó állásom van rengeteg pénzem és mégsem vesznek észre. Bárkinél próbálkoztam visszautasított. 3 éve nem probálkozom mert felesleges. Akit meg megkaphatnék ő meg nekem nem kell. Ez egy elcseszett helyzet. Hiába mondják, hogy egyszer mindenki megtalálja a párját szerintem ez oltári baromság maximum csak azért terjedt el ez a hiedelem mert egy bizonyos kor felett lejjebb adják az emberek az igényeiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!