Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Ti foglalkoztok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti foglalkoztok olyan nőkkel akiktől nem akartok semmit?

Figyelt kérdés
Tehát írtok neki, keresitek, nem koptatjátok le?

2015. okt. 5. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
igen! nincs benne a btkba hogy 1 férfi nem tarthat jó kapcsolatot nőkkel
2015. okt. 5. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Mármint aki, láthatóan komoly kapcsolatot szeretne tőletek.
2015. okt. 5. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

Igen, foglalkoznak.

Cél: ismerkedés, haverkodás, egósimogatás kimanipulálása.

Fiúk nőkkel??

azaz valami kis tinire gondoltál? Te meg 30 felett vagy?

2015. okt. 5. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de ha fordított eset van, tehát ő nem akar tőlem semmit sem mint férfitől, akkor lekoccolok, ha viszont én akarnám, mint nőt.
2015. okt. 5. 19:56
 5/9 Elenios válasza:
100%
Én személy szerint nem, nem hiszek a fiú, lány barátságba ezért csak olyan nőkkel foglalkozok akiktől szeretnék is valamit. Aki nem érdekel max. 1-2x beszélek de huzamosabb ideig nem tartom a kapcsolatot.
2015. okt. 5. 20:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező

Volt ilyen, s van is ilyen. Általában 2 ok szokott lenni: 1: vagy túl távol van, s én nem akarok távkapcsolatot; 2: egyszerűen nem szimpatikus a számomra az illető.

Amint egyik másik kialakul, rögtön a tudtára adom finoman. (először csak utalva, aztán utána ha nem megy, akkor megmondom kerekperec, őszintén)

A gond akkor van, ha ő annyira belém van esve, hogy sajnos meg kell, hogy vonjam a találkozásokat, beszélgetéseket. Szerencsére ilyen 1x volt csupán.

Nem szeretem azt a kifejezést, hogy "lekoptatni" valakit. Inkább megbeszélni, hogy nem megy. :) (tudom hosszabb, de emberibb)

24/F

2015. okt. 5. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy lány is lehet barát,csak esélyes,hogy az ilyen kapcsolatokban az egyik fél többet érez.

Te többet érzel.

2015. okt. 5. 20:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Hát ha nem akarok tőle semmit, akkor írni nem írok neki, és nem is keresem, viszont ha ő keres akkor reagálok, szóval levegőnek nem fogom nézni.
2015. okt. 5. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:

Engem szokott keresni olyan srác is, aki biztos nem akar tőlem semmit. Ezt azért tudom, mert én akartam, és ő ezt tudta.

Aztán ez kb elmúlt, de továbbra is keresett, én is őt néha. Szóval létezik.

Bár azért az is benne van, hogy ritka az a fiú lány barátság ahol egyik se akar semmit, de létezik, nekem 4 évig volt a legjobb barátom egy fiú, és nem akart semmit. Túl jól és régóta ismertük egymást, általában kb jóban voltunk, de 14-18 éves korunk között voltunk tényleg nagyon jóban. Mindkettőnknek volt hosszabbtávú kapcsolata ebben az időszakban mással amúgy. Mondjuk mi sose beszéltünk neten, minden hétköznap találkoztunk a vonatnál, sokszor együtt is mentünk haza délután, néha csináltunk programot 3-4en hétvégére is vagy délután felmentünk valamelyikünkhöz (nem kettesben általában, hárman voltunk nagyon jóban), de ennyi. De az még éppen az okostelefonkorszak előtt volt, szerintem ha most lenne már írkálnánk néha.

2015. okt. 5. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!