Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a nők akik dohányoznak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a nők akik dohányoznak nehezebben találnak párt?

Figyelt kérdés
Kort és nemet kérnék
2015. okt. 5. 14:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10: Ne igyál alkoholt, maximum heti néhány (max 5) korsó sörnyi alkholt. Soha ne drogozz. Soha ne dohányozz. Étkezz egészségesen. Az egészséges kaják nem drágábbak a dagasztó, gyilkoló ételeknél.

Én is hányok azok pofájába az undortól, akik "az állandó csoki, chips, és mekizabálás" szintjén élnek.

A cigit pedig nem relativizálni kell, hogy van 100 éves cigis is. A pia vagy a drog szarabb, mint a cigi? Igen! De attól még a cigi is elvesz tartósan 5-10-20 évet az életedből. Ne csináld egyiket se ezek közül.

2015. okt. 5. 17:10
 12/17 anonim ***** válasza:
93%

"Pont arról beszélek, hogy a dohányzásnál az állandó csoki, chips, és mekizabálás sem különb"

Hát azért van különbség. Mert attól hogy valaki csokit, chipszet vagy gyors kaját zabál a közelemben, nekem semmi bajom nem lesz. Viszont ha dohányzik valaki, az már zavaró tud lenni, ha együtt élsz egy dohányossal akkor a passzív dohányzás szinte elkerülhetetlen, a rossz szájszagról nem is beszélve, egyszerűen semmi kedvem nem lenne olyanhoz hozzábújni aki a cigifüsttől bűzlik.

2015. okt. 5. 17:12
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nehezebb a dohányzó nőnek párt találni. Jómagam köztes állapot vagyok, hétköznap nem cigizem, de buliban ha iszom volt olyan, hogy képes voltam egy dobozzal is elszívni.Párom nem dohányzik, de azt mondja mivel csak hétvégén fordul elő,így nem zavarja. Nem tudom miért van ez így, de hétvégén ki kell eresztenem a munkám miatt, és akkor jól esik. Amit én észre vettem, hogy többségében mindenki a saját "fajtáját" keresi csúnya szóval. A dohányzó párja általában dohányzó, a nemdohányzóé pedig nem dohányzó.Látok dohányzó lányokat is régóta tartó párkapcsolatban, meg nem dohányzókat is egyedül.És fordítva. Én nem mondanám, hogy egy dohányzó nőnek nehezebb lenne párt találni.
2015. okt. 5. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem a nem dohányzók nehezebb helyzetben vannak. Bár ki tudja... Barátik körömben senki nem dohányzik, és mindenkinek ilyen a párja is. Én próbáltam már dohányossal, kétszer volt ilyen próbálkozásom, szörnyű volt már a közelükbe is menni, miután elszívták.
2015. okt. 5. 17:54
 15/17 anonim ***** válasza:

"Soha nem iszol meg egy pohár sört? Nem eszel néha egy jó pörköltet?

Pont arról beszélek, hogy a dohányzásnál az állandó csoki, chips, és mekizabálás sem különb"

De különb, ha te naponta elszívsz pár szál cigit, akkor mindig cigiszagú vagy, ami engem pl. nagyon zavar és nem kívánnám a közelséged. Nem arról van itt szó, hogy a cigizés egészségtelen-e, meg hogy mással is árthatunk a szervezetünknek.

2015. okt. 5. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Dohányos lány vagyok. Elvilehg nehezebb, mert a nemdohányosokat zavarja a szaga(érthető módon). De nekem soha nem ez volt az akadály. Igazság szerint nem is nagyon kerültem még olyan helyzetbe, hogy nemdohányzó sráccal közeledtünk volna egymás felé. Ahogy én észreveszem a korosztályomban(18-25) többen cigiznek, mint ahányan nem. Sokan csak alkalmi, hétvégi, party cigisek, de őket legtöbbször ugyanúgy nem zavarja a szag mint a rendes dohányosokat. 19l
2015. okt. 5. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
2015. okt. 5. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!