Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a nők akik dohányoznak nehezebben találnak párt?
10: Ne igyál alkoholt, maximum heti néhány (max 5) korsó sörnyi alkholt. Soha ne drogozz. Soha ne dohányozz. Étkezz egészségesen. Az egészséges kaják nem drágábbak a dagasztó, gyilkoló ételeknél.
Én is hányok azok pofájába az undortól, akik "az állandó csoki, chips, és mekizabálás" szintjén élnek.
A cigit pedig nem relativizálni kell, hogy van 100 éves cigis is. A pia vagy a drog szarabb, mint a cigi? Igen! De attól még a cigi is elvesz tartósan 5-10-20 évet az életedből. Ne csináld egyiket se ezek közül.
"Pont arról beszélek, hogy a dohányzásnál az állandó csoki, chips, és mekizabálás sem különb"
Hát azért van különbség. Mert attól hogy valaki csokit, chipszet vagy gyors kaját zabál a közelemben, nekem semmi bajom nem lesz. Viszont ha dohányzik valaki, az már zavaró tud lenni, ha együtt élsz egy dohányossal akkor a passzív dohányzás szinte elkerülhetetlen, a rossz szájszagról nem is beszélve, egyszerűen semmi kedvem nem lenne olyanhoz hozzábújni aki a cigifüsttől bűzlik.
"Soha nem iszol meg egy pohár sört? Nem eszel néha egy jó pörköltet?
Pont arról beszélek, hogy a dohányzásnál az állandó csoki, chips, és mekizabálás sem különb"
De különb, ha te naponta elszívsz pár szál cigit, akkor mindig cigiszagú vagy, ami engem pl. nagyon zavar és nem kívánnám a közelséged. Nem arról van itt szó, hogy a cigizés egészségtelen-e, meg hogy mással is árthatunk a szervezetünknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!