Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok. Hogyan szolitsanak le titeket a fiuk?
Én egy sablonos lány vagyok, sablonos igényekkel. Ha egy srác odajön hozzám, hogy "szia, szeretnélek megismerni, meghívhatlak egy italra?", akkor a válaszom nem a dumájától fog függni. Ha ő maga szimpatikus (plusz határozottan, de nem letámadósan jön, szélesen mosolyog, kedves a hangja, érdeklődő a tekintete), akkor egy értelmes összetett mondat esetén, ha szingli vagyok, nagy valószínűséggel igent mondok. Ha nem szimpatikus, akkor mondhat akármit, a humorát gáznak fogom találni, a szövegét elcsépeltnek, a ruháját igénytelennek, satöbbi, szóval csinál amit akar, nemleges választ fog kapni.
És hogy mitől függ az alapvető szimpátiám? Nyilván van benne némi hatása a külsőnek, de nem ez a döntő. Találtam én már szimpatikusnak elhízott, babafejű srácot is, magas, vékony, kiálló arccsontú pasit is, tehát a szimpátiám nem ez befolyásolja. Inkább az általános légkör, ami körülveszi, ő mennyire van megbékélve magával, mennyire tűnik őszintének a viselkedése, reakciói, ésatöbbi, szerintem ezek azok, amik inkább eldöntik a dolgot.
Sajnos vagy nem sajnos ezek közül nem mindegyiket lehet tudatosan befolyásolni, így a válaszom nem biztos, hogy hasznosnak találod, amiért elnézést kell kérnem. De azért, az őszinte válaszolás jogával éltem :)
Kedves #3-as nekem nagyon tetszett a válaszod :)
ment a zöld kezecske :)
19/F
A poénos, szellemes leszólítás csak akkor "működik", ha a pasinak semmire se lenne szüksége ahhoz, hogy felszedjen.
Szóval kb. akkor sem az hat, inkább csak nem ijeszt el, mert annyira-annyira "lecsúszik a bugyi" tőle így is, úgy is... Pl. ha megjelenne egy Hans Matheson, akkor valami irtó gáz dolgot kéne neki csinálni ahhoz, hogy ne bírjon felszedni, ezért aztán "működne" a leghülyébb duma is, mert csak az érdekelne, hogy hozzámszólt és tök mindegy hogy mit csak térjünk a tárgyra.
Szóval a dumák feleslegesek, mert vagy nem számítanak úgysem vagy inkább elüldöznek.
-Szia, X vagyok.
Ehhez aztán lehet hozzáadni, hogy -Meghívhatlak valamire? vagy ha valami közöset felfedezett, akkor azt is szóba hozhatja (persze nem tolakodót hanem mondjuk egy fesztivál karszalagot) hogy beindítson valami témát, vagy nem tudom ilyen hétköznapi dolgok, hogy nem láttalak még itt, vagy épp már sokszor láttalak itt, tetszik-e a hely (most ilyen dolgokat húzok elő, hogy milyen hétkönapi dolgokkal szólítottak le, amiből aztán jól elbeszélgettünk, vagy legalább nem éreztem rögtön úgy, hogy meneküléééés). De a kedvencem amelyik nem kertel és megmondja, hogy tetszek neki és van-e kedven dumálni vele. Szeretem, ha egy srácnak van annyi vér a pucájában, hogy ezt így meg is mondja anélkül, hogy tudná mire számíthat. A lényeg az, hogy úgy kell minket megközelíteni, hogy közben ne látsszatok túl elbizakodottnak sem, mert nálam pl. egyszer egy srác azzal cseszte el -pedig bejött ám- hogy szinte kész tényként kezelte, hogy ő majd engem most felszed és kb. 5 perc után már célozgatott rá, hogy majd felmegyek ám hozzá, meg ilyenek. Emiatt lett a végén unszimpatikus, mert azért várja már meg, míg én is reagálok mielőtt ilyen jól eldönti, hogy márpedig úgyis kefélni fogunk...
Szóval, egy tök egyszerű átlagos bemutatkozással és ártatlan kérdéssel nem lehet mellélőni. Az a csaj, akinek ezzel baja van, az meg jobb, ha úgy is megy a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!