Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérebb férfiaknak nagyobb esélye van a nőknél, mint a vékonyaknak?
Ahogy előttem is írták, baromság. 185 magas 88 kg vagyok.
Nem vagyok egy hájas disznó, de csontkukac sem. Ezzel együtt sincs barátnőm. Manapság a pávaság a divat. Nehezen hiszem el hogy a mackós pasikat szeretnék a lányok.
Én azt látom, hogy a magas nagyon vékony hosszú hajú rocker / metálos srácoknak szinte mindig van barátnője. Meg a páwáknak is, hasonló testalkattal. Viszont a normális srácoknak ezzel a testalkattal nem igazán. Szóval be kell próbálkozni valami extrémebbel és nőnek az esélyeitek.
Egyébként én is egy 180/60 rocker sráccal vagyok és nem gond, inkább mint hogy kövér legyen. Bár volt "macis" pasim, de még kevésbé macis, mint amit leírtál, inkább csak a nem-vékony kategória.
Szia magasvékony. Hányszor fogod még feltenni ezt a kérdést? Csak a miheztartás végett.
Mi lenne, ha az esélyek számolgatása helyett inkább kezdeményeznél egy nőnél. Vagy ez neked valami iskolai feladat?
inkább macis legyen, az még mindig férfiasabb.
21L
Hadd szóljak közbe így, lassan 16 évnyi boldog kapcsolattal a hátam mögött: A külső, mint kizárólagos szempont, a felszínes embereknél számít. Hogy akar-e valaki felszínes kapcsolatot, azt mindenki maga döntse el!
Én 180 cm vagyok s amikor megismertem a feleségemet, 140 kg voltam. Ma 100 vagyok és több alkalommal utasítottam már el hölgyek közeledését.
A külső csak egy a szempontok közül egy normális értékrendű embernél.
Ha valaki nem talál párt, az lehet a modora, az ápolatlansága, a műveletlensége, a hozzáállása miatt is.
Férfiban és nőben egyaránt az összkép, a külső, belső tulajdonságok összhangja számít. Ez adja a kisugárzást.
Nekem kamaszként sem okozott problémát a túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!