Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy a nők mindent elfogadnak tőled ellenkezés nélkül, aztán az utolsó pontban "bocsi de nem"?
hogy is mondjam... most nem arra gondolok, hogy társkeresők, és növeljék az önbizalmukat.
Voltak nők, akik rögtön jelezték nemtetszési szándékukat. Voltak, akik barátnak megtartottak, de többre nem. És volt, aki mindent megengedett, minden jelet fogadott, semmit nem utasitott vissza, kettesben sétát a Margitszigeten, simogathattam, mig mástól visszautasította a vacsorameghivást, én elvihettem kávéra (jó, tudom a kettő nem ugyanaz), és mikor jött volna a csók, akkor "jaj, én nem úgy gondoltam"
az a baj, hogy mostmár abba is félek beleélni magam, hogy egy nőnek csak kicsit is bejöhetek. Tehát az ilyen tipusú nő mennyire gyakori?
Nem gyakoribb az, hogyha egy nők érzik a közeledését egy nemkivánatos pasinak, akkor mihamarabb kihátrálnak?
Szerintem lehet látni ha valakinek tetszel :)
Nálam a Margitszigeten közölte a lány az első találkozáskor, hogy csókolózni ég nem fogunk... 10 percre rá már egymáson voltunk.
Szerintem aki nincs rendben lelkileg, nem tudja mit akar, az játszadozik, nem mondja meg mit akar tőled, mert tényleg fogalma sincs...
Lehet hogy nem baj, ha kicsit határozottabb vagy. Én is mindig úgy indulok randira, hogy igyekszem kontroll alatt tartani, csak beszélgetni fogunk stb.
Ha valaki meg akar csókolni, egyszerűen zavarba jövök, és nem szeretem ezt az érzést. Mégis, ha valaki kedvesen tovább próbálkozik, nincs gond :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!