Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják egyesek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják egyesek azt, hogy jóképűnek születni kell, mikor egyrészt ízlés kérdése, hogy kinek mi a jóképű és lehet fejleszteni saját magunkat?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy rengetegen elkezdenek férfiatlanul viselkedni, a hibát másokban keresik, sajnáltatják magukat, türelmetlenek, nem gondolkoznak el azon, hogy lehet a gondot csak saját maguk teremtették meg. Ha valaki elfogadja magát és nem akar tetszelegni, megfelelni másoknak az sokkal vonzóbb, mind férfibe mind nőbe, így egy felesleges gondtól szabadulunk meg, minthogy építenénk még több akadályt.

Ha valaki elesik annak fel kell állnia, hogy tovább menjen, ha megint elesik akkor megint fel kell állnia, ha túl sokszor történik akkor meg kell vizsgálni, miért esek el sokszor és azt kijavítani, addig míg nem megyünk stabilabban, ugyanez van a társkeresésnél is amit csak megfontoltan, türelmesen és éberen kell keresni, mint türelmetlenül és világot hibáztatva.

2015. okt. 3. 11:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
57%
#6 Te is szerencsés alkat vagy, ha biciklizéstől és zsíros kaják elkerülésével formás, szép alakod lett. Én 1.5 éve edzek rendszeresen, konditerembe járok heti 4 alkalommal legalább 1 órára, street workoutot is nyomtam pár hónapig, kajára maximálisan odafigyelek, fehérjét is vettem hosszú ideig, de körülbelül semmi változás, maximum nagyobb darab lettem, de a forma nulla, mert ilyen a genetikám. Az arcomról pedig ne is beszéljünk, ronda mint a bűn. Ilyenkor nem lehet tenni semmit.
2015. okt. 3. 19:33
 22/23 A kérdező kommentje:
Dehogy nem, elfogadod magad ahogy születtél nem másokhoz hasonlítod magad, ha ez megvan látszódni is fog rajtad. Nem csak testre lehet gyúrni, sőt mindenkinek inkább agyra kéne.
2015. okt. 4. 09:51
 23/23 anonim ***** válasza:

Hármasnak igaza van, ki kell tapasztalni, hogy borostával v anélkül, rövidebb v. hosszabb hajjal. "Emellé lemondana végre a kényelmes, de idétlen két számmal nagyobb póló+mackónadrág+tangapapucs kombinációról" De jó lenne!

4-es, nem értem honnan veszed, hogy "a nőknek csupán HanSolo meg a Dicaprio meg a Dzsonidepp, Brádi pityu, Mel Gibson, a Nájtrájderes ürge, a fiúbandák 95%-a" jön be. Hány éves lehetsz? 14? Mert ez kb. az a szint. Nekem pl. Dicaprio és Brad Pitt soha nem jött be, a másik hármat meg nem ismerem. :D A fióbandákból nem tudom hogy kire gondoltál, de a tini diákjaim rajongtak 2-3 éve SP-ért meg vlmi Tomiért, akiknél igénytelenebb embereket aligha láttam a képernyőn! Nem beszélve a szánalmas zenei karrierjükről. Ellenben régen és most is hallgattam Backstreet Boyst, régen azok a fiúk nem tetszettek, most viszont összeszedték magukat! Kivéve a napszemüveges ürgét, aki most feleségverő trikóban tetkókkal nyomja. Biztos kedves fazon, de nem találkoznék vele egy sötét sikátorban! :D

2015. okt. 17. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!