Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért állítják egyesek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért állítják egyesek azt, hogy jóképűnek születni kell, mikor egyrészt ízlés kérdése, hogy kinek mi a jóképű és lehet fejleszteni saját magunkat?

Figyelt kérdés

Úgy látom, hogy rengetegen elkezdenek férfiatlanul viselkedni, a hibát másokban keresik, sajnáltatják magukat, türelmetlenek, nem gondolkoznak el azon, hogy lehet a gondot csak saját maguk teremtették meg. Ha valaki elfogadja magát és nem akar tetszelegni, megfelelni másoknak az sokkal vonzóbb, mind férfibe mind nőbe, így egy felesleges gondtól szabadulunk meg, minthogy építenénk még több akadályt.

Ha valaki elesik annak fel kell állnia, hogy tovább menjen, ha megint elesik akkor megint fel kell állnia, ha túl sokszor történik akkor meg kell vizsgálni, miért esek el sokszor és azt kijavítani, addig míg nem megyünk stabilabban, ugyanez van a társkeresésnél is amit csak megfontoltan, türelmesen és éberen kell keresni, mint türelmetlenül és világot hibáztatva.

2015. okt. 3. 11:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Legnagyobb baj mégis az veletek, hogy nem vagytok férfiasak. Férfi nem akar megfelelni, nem akar tetszelegni, ha elesik feláll és nem a sebeit nyalogatja egész nap. Sajnos sokáig én is ilyen voltam, de már felébredtem és reálisabban látom a világot, néha elszörnyülködök magamon milyen hülye voltam voltam.
2015. okt. 3. 11:58
 12/23 anonim ***** válasza:
Én például szerintem nézek ki rosszul. Nem azt mondom, hogy nincs nálam jóképűbb ember a világon, de szerintem teljesen normálisan nézek ki. Belső értékeim is vannak, alapvetően kedves és udvarias vagyok, diplomám is van. Mégis nehezen tudok ismerkedni, és nem tudom, hogy mit lehetne még változtatnom magam, hogy ennél is jobb legyek, pedig tényleg próbálkozom.
2015. okt. 3. 12:08
 13/23 anonim ***** válasza:
55%
mégis 1 nő hogy ismerje meg a belsőmet ha azzal le ír hogy alacsony vagy nekem olyan kell aki magasabb nálam mert az a férfias........ hagyjukm ár ezt a süket dumát hogy a belső értékek a fontosak nálatok a nagy francokat 5 mp alatt leírtok valakit ha nem jó a külső......
2015. okt. 3. 12:12
 14/23 anonim ***** válasza:
2-es vagyok. Úgy látom felesleges volt válaszolnom, elég ostobának tűnsz, kérdező.
2015. okt. 3. 12:23
 15/23 anonim ***** válasza:
56%

Meg sem akarnak ismerni a nők,hiába van tízmillió jó belső tulajdonságom,hiába figyelek oda magamra,hiába csináltam bármit.

Ja aki azt mondta,hogy aki ezt csinálja,az nem is akar változtatni magán,vagy valami hasonlót...

Neki az üzenetem:

Nevetséges vagy,tudod 8 éven keresztül csak azon voltam,hogy hogyan változtathatnám meg magam olyanra,hogy legalább egyetlen nő szóba álljon velem végre...

Azóta sem sikerült...és miért?

Mert még csak meg sem akarnak ismerni,mert nem születtem jóképűnek,jó genetikával,és csak a tökéletes kinézetűekkel állnak szóba a nők kizárólag...

És ezt látom mindenhol,bármerre is megyek.

Hiába kezdeményezek teljesen átlagos lányoknál,ugyanúgy lekoptatnak...

24/F

2015. okt. 3. 12:37
 16/23 anonim ***** válasza:

Akkor ez egy férfiideál lenne?

[link]

2015. okt. 3. 12:54
 17/23 anonim ***** válasza:
Ettől a nyálas szektaszövegtől felfordul a gyomrom.
2015. okt. 3. 14:26
 18/23 anonim ***** válasza:
43%
Nagyon kevés menthetetlen ember van a világon, a legtöbb embernek csak tennie kellene azért, hogy jobb legyen. Van, aki meg is teszi, a többiek meg siránkoznak.
2015. okt. 3. 14:59
 19/23 anonim ***** válasza:
47%
pum-pál, idén nősül egy alacsony ismerősöm, nem gazdag, nem is egy tipikus szépfiú, nem is izmos, jó, tény, hogy sokáig keresgélt és próbálkozott, de nem kellett megalkudnia, rátalált a most már feleségére, egy tünemény az a nő. Viszont ez az ismerősöm soha nem hibáztatott másokat és nem savanyodott meg, élvezte az életet, akármit hozott, nem úgy, mint az itt hisztiző kölykök.
2015. okt. 3. 15:02
 20/23 A kérdező kommentje:
Erről beszélek senkinek sincs veszve csak türelmesnek és magabiztosnak kell lenni ez a férfias tulajdonság alapja. Megalkudni se szabad, mert annak sose lesz jó vége.
2015. okt. 3. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!