Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan mérhetném fel nagyjából...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mérhetném fel nagyjából, hogy milyen pasinak számítok?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom behatárolni, hogy kinézetemet tekintve milyen pasinak számítok. Egyik nap úgy kelek fel, hogy kb. egy utolsó nyomoroncnak érzem magam, másik nap meg full jó pasinak. Gondolom az igazság valahol a kettő között van, de hogyan tehetném ezt rendbe magamban?
2015. okt. 1. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha vannak lány ismerőseid kérdezd meg őket.
2015. okt. 1. 23:10
 12/18 anonim ***** válasza:

#10:

Azt vonzod, amivel összeillesz. Az üres, de "fullos" az üres, de fullosat vonzza. Kirakatbaba a kirakatbabát.

Ha számodra is a "fullos" az etalon, ha kizárólag külsőre hajtasz te magad is, akkor nincs min csodálkozni a lányok esetében sem a hasonló hozzáállás miatt.

Két dolgot tehetsz: vagy zacskót húzol a fejedre, és elásod magad, mivel nem vagy eléggé Ken-kinézetű a Barbie-babáknak, vagy kissé átértékeled az értékrendedet, és észreveszed a körülötted élő nem eléggé Barbie-s, de semmivel sem kevésbé szerethető, és szép lányokat is.

2015. okt. 2. 13:55
 13/18 anonim ***** válasza:
A "fullos“ nem olyan mint egy barbie és nem feltétlenül üres. A képen látható igencsak szép nő miért lenne üres? [link]
2015. okt. 2. 14:41
 14/18 A kérdező kommentje:
Ezt csak a szerencsétlen külsejű emberek mondogatják maguknak, hogy valaki vagy "kirakatbaba", vagy van személyisége. A szép, jó megjelenésű emberek között ugyanúgy vannak intelligens, érdekes és értékes személyiségek, mint ahogy a csúnyák között szürke, sótlan vagy rosszindulatú emberek.
2015. okt. 2. 16:09
 15/18 anonim ***** válasza:

Jó, ebben mondjuk igazad van, kérdező, hiszen nem feltétlenül lesz mindenki üres attól, hogy szépnek születik. De először is, a szépség relatív. Vagyis még ha általában a szabályosat találják is szépnek az emberek, de mégis mindenkinek más a szép. Lehet szép a bájos, a szexi, az extravagáns, és lehet taszító a szép is, ha pl hideg. Nem tudom, így érthetőbb-e, amit írok.

34 éves, felnőtt nőként állíthatom, hogy sokkal vonzóbb tud lenni egy nőnek az egyéni, a különös, a titokzatos, mint a klasszikusan szép. Ami fontos, az az igényesség. Ha valaki kihozza magából a maximumot, az már fél siker. Ne másokhoz mérd magad, mert ezzel tönkrevágod az önbizalmadat.

2015. okt. 2. 19:54
 16/18 anonim ***** válasza:
Nőknél lehet, hogy így van mint ahogy leírtad, hogy szép, de hideg, meg szép és titokzatos. Férfiaknál szerintem ez egyszerűbb. Az a lány akit például linkeltem szerintem, ha elmenne egy 10 fős férfi társaság mellett 10/9 azt mondaná, hogy jó nő. Az az egy meg talán homokos. És nem kell cicababának lennie, sőt az szerintem még rosszabb. Hogy milyen üres az meg majd kiderül. Nem csoda, hogy a férfiak nem tudják eldönteni magukról, hogy jónak számítanak vagy nam, mert olyan dolgok számítanak nektek, hogy hideg-e vagy titokzatos és, hogy kihozza-e magából a maximumot......... Én meglátok egy szép nőt és kész, szép az szép. Nincs mit variálni. Megdugnám. Ha a jelleme normális akkor meg lehet, hogy még kapcsolatra is jó lenne. És talán a férfiak véleménye nem oszlik meg túlságosan egy nőről. Tehát, ha én azt mondom az egyikre, hogy szép szinte biztos, hogy a legtöbb srácnak is tetszeni fog. Nőktől meg állandóan azt hallom, hogy a barátnőjük véleménye szerint nem is néz ki jól az új barátjuk, meg nem értik, hogy miért ezzel a sráccal van amikor szerintük jobbal is lehetne. A jó nő az jó nő. A jó pasi az... na azt nem tudom, hogy ki dönti el, hogy hogy néz ki.
2015. okt. 2. 20:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: én még ezzel is vitába szállnék. :)

Az én férfísmerőseim között vannak, akiknek a magas, vékony, hosszú lábú lányok számítanak abszolút szépnek. Mások a nagy mellű, kerek fenekűekért rajonganak. Megint mások a picike, filigránokért. És megint mások a rövid hajú, de szép arcú fiús csajokért... Szóval nem igaz, hogy egy szép nő az mindenkinek ugyanolyan szép, hiszen mindenkinek van saját, egyéni ízlése.

A "megd@gnám" kategóriába meg szerintem a fogamzásképes korú nők 99%-a belefér, egyszerűen azért, mert a férfiak így működnek. :) Nem, nem csak a fullosakat akarjátok ágyba vinni. Legfeljebb a fullossal jobban büszkélkedtek utólag.

2015. okt. 3. 08:16
 18/18 anonim válasza:

10cm nam vagy elég jó pasi

<15cm elmegy

<20cm elég jó

2015. okt. 23. 02:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!