Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mérhetném fel nagyjából, hogy milyen pasinak számítok?
#10:
Azt vonzod, amivel összeillesz. Az üres, de "fullos" az üres, de fullosat vonzza. Kirakatbaba a kirakatbabát.
Ha számodra is a "fullos" az etalon, ha kizárólag külsőre hajtasz te magad is, akkor nincs min csodálkozni a lányok esetében sem a hasonló hozzáállás miatt.
Két dolgot tehetsz: vagy zacskót húzol a fejedre, és elásod magad, mivel nem vagy eléggé Ken-kinézetű a Barbie-babáknak, vagy kissé átértékeled az értékrendedet, és észreveszed a körülötted élő nem eléggé Barbie-s, de semmivel sem kevésbé szerethető, és szép lányokat is.
Jó, ebben mondjuk igazad van, kérdező, hiszen nem feltétlenül lesz mindenki üres attól, hogy szépnek születik. De először is, a szépség relatív. Vagyis még ha általában a szabályosat találják is szépnek az emberek, de mégis mindenkinek más a szép. Lehet szép a bájos, a szexi, az extravagáns, és lehet taszító a szép is, ha pl hideg. Nem tudom, így érthetőbb-e, amit írok.
34 éves, felnőtt nőként állíthatom, hogy sokkal vonzóbb tud lenni egy nőnek az egyéni, a különös, a titokzatos, mint a klasszikusan szép. Ami fontos, az az igényesség. Ha valaki kihozza magából a maximumot, az már fél siker. Ne másokhoz mérd magad, mert ezzel tönkrevágod az önbizalmadat.
Utolsó: én még ezzel is vitába szállnék. :)
Az én férfísmerőseim között vannak, akiknek a magas, vékony, hosszú lábú lányok számítanak abszolút szépnek. Mások a nagy mellű, kerek fenekűekért rajonganak. Megint mások a picike, filigránokért. És megint mások a rövid hajú, de szép arcú fiús csajokért... Szóval nem igaz, hogy egy szép nő az mindenkinek ugyanolyan szép, hiszen mindenkinek van saját, egyéni ízlése.
A "megd@gnám" kategóriába meg szerintem a fogamzásképes korú nők 99%-a belefér, egyszerűen azért, mert a férfiak így működnek. :) Nem, nem csak a fullosakat akarjátok ágyba vinni. Legfeljebb a fullossal jobban büszkélkedtek utólag.
10cm nam vagy elég jó pasi
<15cm elmegy
<20cm elég jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!