Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy ha az életben mindenhol csak egy kívülálló vagyok?
Hmm, ne add fel, és találsz olyan embert, akivel egy világban jártok :) Különben néha én is így érzem, bár nem hiszem, hogy ugyan amiatt.
24/F
Én is szívesen ismerkednék veled, de kizárólag személyesen. :) Ha ez belefér írj privátban.
22/F
Kicsit el kellene rajta gondolkodnod, mi az, ami téged igazán motivál, amiért hajlandó vagy áldozatokat hozni. A valahová tartozásnak az a legerősebb alapja. Biztosan létezik mindenki számára. Születtél rá.
Vannak szakemberek, akik értenek hozzá, hogy meg tudják mutatni neked a személyiségednek azt a részét is, akit nem ismersz, vagy például gátlások végett nem akarsz ismerni. Van a tudományos pszichológia, és pár ezotéria világ, mint az arckép elemzés, a tenyérjóslás, stb. Az ezotérikusok között nagyon sok a kókler, ne csodálkozz rajta, ha összefutsz velük.
Szintén egy lehetőséged kicsit őszintébbnek lenned magadhoz. Ha 24 vagy, nem hinném, hogy még soha az életben nem csináltál nagyon őrültséget, vagy nem vágytál rá, hogy megtedd. Olyan helyzetben lehet leginkább nyakon csípni a motivációt, és ahhoz nem kell tenned mást, csak merni emlékezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!