Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti nektek hogy megy az interne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti nektek hogy megy az internetes ismerkedés? Csak nekem megy rosszul?

Figyelt kérdés

Rettentő sok helyen kezdtem el ismerkedni az elmúlt hónapban interneten. Bevallom nem volt eddig tapasztalatom benne. Nem gondoltam ilyen lesz hogy defektes lányok lesznek szinte csak. Egyik anime fan, másik insta pózer és minden alakalommal mikor kitesz egy képet ír hogy lájkoljam. De van exe miatt szomorú és megértést váró, meg "mindenférficsakkihasznál" tipusú nyávogós.

Csak engem találnak meg ezek a lányok? Lehet valahol az internet 5346364565 millió oldalán ismerkedni normálisan?

2015. szept. 30. 15:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Lehet, bár nekem eddig a legtöbb tapasztalatom ezzel az oldallal van.
2015. szept. 30. 15:39
 2/13 anonim ***** válasza:
neten találtam a vőlegényemet :)
2015. szept. 30. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is a férjem. 2 gyerekünk lett azóta. Előtte sok fura embert megismertem, nem sok reményt fűztem hozzá, hogy ebből bármi lesz. De lett. :)
2015. szept. 30. 15:53
 4/13 anonim ***** válasza:
:D férfiak terén is ugyanez a helyzet: szeretőt keres, senkinek se kellek nyavalygó, exén nincs túl, nem is akar kapcsolatot típus, csak barátság extrákkal, stb. stb.
2015. szept. 30. 16:04
 5/13 anonim ***** válasza:
Ötmilliárd-háromszáznegyvenhatmillió háromszázhatvannégyezer ötszázhatvanöt millió (?!) oldalból egyikben sem bízok. Sok emberrel beszélgettem online kiábrándító volt. Mondjuk 10-ből 8-an azzal kezdték: áll a farkam, megnézed? Kettővel addig tudtam beszélgetni amíg meg nem unták, egy este beszéltünk, aztán már soha többé nem tudtam elérni. Az egyetlen ember akivel találkoztam pedig egy antiszociális, személyiségzavaros, idegesítő férfi volt, de adtam neki esélyt, kb 2 évet, nem mondhatta, hogy azonnal kidobom. Azóta soha többé nem ismerkedek interneten, oda csak a selejtek járnak, de ez a selejt itt nem hagyja magát többé idegesíteni. Élőben sem megy a dolog, mert nem szeretek eljárni. Még szerencse, hogy szeretek egyedül lenni. :3
2015. szept. 30. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:

csajokespasik.hu, kb fél év regisztráció tavaly novembertől idén májusig

-30 lány válaszolt, abból

-10 lánnyal randiztam, abból

-7 lánnyal csókolóztam, abból

-3 lánnyal szexeltem, abból

-1 lány május óta a barátnőm

Hozzátenném: 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott férfi vagyok, aki nem idióta szexelős szövegekkel és nem is "Szia! Tetszel, ismerkedjünk"-szintű regényeket írva próbálkozik, hanem normálisan, a kettő közöttiekkel.

2015. szept. 30. 16:10
 7/13 anonim ***** válasza:

Kb 3 éves netes ismerkedéses próbálkozás után végre megtaláltam azt a férfit, aki jelenleg a párom.

2 és fél éve vagyunk együtt boldogan.

Légy kitartó, találni fogsz egy magadhoz tartozó jó lányt. :)

2015. szept. 30. 16:14
 8/13 anonim ***** válasza:
mázli kérdése az egész :-)
2015. szept. 30. 16:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Volt nekem 2 barátnőm is netről de egyiknek sem lett jó vége... kb. 1,5 év volt mindegyik. Mindegyiket szerettem. Biztos, hogy velem is van baj de nem mondták. Innentől kezdve mondanám, hogy nem igazán érdekel de az a helyzet, hogy olyan pici helyen lakom, hogy körülöttem szinte sehol senki.
2015. szept. 30. 18:13
 10/13 anonim ***** válasza:
A valóságban is nagyon kevés normális lány létezik. Arról nem is beszélve, hogy ha nem vagy egy tökéletes álompasi külsőre, akkor el se fogja olvasni a leveleidet senki.
2015. szept. 30. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!