Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nektek hogy megy az internetes ismerkedés? Csak nekem megy rosszul?
Rettentő sok helyen kezdtem el ismerkedni az elmúlt hónapban interneten. Bevallom nem volt eddig tapasztalatom benne. Nem gondoltam ilyen lesz hogy defektes lányok lesznek szinte csak. Egyik anime fan, másik insta pózer és minden alakalommal mikor kitesz egy képet ír hogy lájkoljam. De van exe miatt szomorú és megértést váró, meg "mindenférficsakkihasznál" tipusú nyávogós.
Csak engem találnak meg ezek a lányok? Lehet valahol az internet 5346364565 millió oldalán ismerkedni normálisan?
csajokespasik.hu, kb fél év regisztráció tavaly novembertől idén májusig
-30 lány válaszolt, abból
-10 lánnyal randiztam, abból
-7 lánnyal csókolóztam, abból
-3 lánnyal szexeltem, abból
-1 lány május óta a barátnőm
Hozzátenném: 2 méter magas, szőke hosszúkás hajú, jóképűnek mondott férfi vagyok, aki nem idióta szexelős szövegekkel és nem is "Szia! Tetszel, ismerkedjünk"-szintű regényeket írva próbálkozik, hanem normálisan, a kettő közöttiekkel.
Kb 3 éves netes ismerkedéses próbálkozás után végre megtaláltam azt a férfit, aki jelenleg a párom.
2 és fél éve vagyunk együtt boldogan.
Légy kitartó, találni fogsz egy magadhoz tartozó jó lányt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!