Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok ismerkedni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem megy az ismerkedés, sokszor nem is tudom mit mondjak egy lánynak,illetve ha el is kezdünk valahogy, néha nem tudom,mit kérdezzek tőle, előfordul olyan is,hogy eszembe jut egy kérdés,de nem merem feltenni, nehogy hülyeséget kérdezzek. Nem tudom, hogyan is kéne ezt csinálni. Sokszor vagy úgy,hogy pont ezért nem beszélgetnek velem tovább.... Gyorsan befárad így a kommunikáció
2015. szept. 30. 11:49
 1/6 anonim ***** válasza:
💑
2015. szept. 30. 13:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Jó lenne tudni a korod. De egyébként nagyon rágörcsölsz, lazábban kellene venned szerintem. Nehogy hülyeséget kérdezz, mit tudsz hülyeséget kérdezni?! Megkérdezed milyen típusú bugyit vett fel? Szerintem az ilyeneken kívül nincs hülye kérdés. Nem kell félni ha ellenkező nemű emberrel beszélsz. Lazán és ne agyalj a kérdés helyességén.
2015. szept. 30. 15:27
 3/6 A kérdező kommentje:
27 vagyok. Attól félek,hogy a csaj tartja majd hülyeségnek a kérdésem
2015. szept. 30. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:

░░░░░░░░░░░░░░░▄▀▄░░░░░░░░░░░░░░░

░░░░░░░░░░░░░▄▀░░░▀▄░░░░░░░░░░░░░

░░░░░░░░░░░▄▀( ͡º ͜ʖ ͡º)▄▀█░░░░░░░░░░░░░

░░░░░░░░░▄▀( ͡º ͜ʖ ͡º)▄▀░▄▀░▄▀▄░░░░░░░░░

░░░░░░░▄▀( ͡º ͜ʖ ͡º)▄▀░▄▀░▄▀( ͡º ͜ʖ ͡º)▀▄░░░░░░░

░░░░░░░█▀▄( ͡º ͜ʖ ͡º)▀█░▄▀( ͡º ͜ʖ ͡º)( ͡º ͜ʖ ͡º)▀▄░░░░░

░░░▄▀▄░▀▄░▀▄( ͡º ͜ʖ ͡º)▀( ͡º ͜ʖ ͡º)▄█▄( ͡º ͜ʖ ͡º)▀▄░░░

2015. szept. 30. 19:53
 5/6 A kérdező kommentje:
És akkor ez most mi!?
2015. szept. 30. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy a nők a feltett kérdéseket hülyeségnek tartanák, csak ne a fehérnemű színére kérdezz :D

Ne görcsölj ennyire rá, lazán és bátran kérdezz bármit.

2015. okt. 1. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!