Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehet, hogy egy lány beletörődik, hogy őt csak használják mindig?
Figyelt kérdés
beletörődött, hogy sose lesz normális pasija, mert egyik sem gondolja komolyan, csak kihasználják? Lehet ilyen, hogy 30 évesen idáig eljut?2015. szept. 30. 00:08
1/8 anonim válasza:
Alacsony önbecsülésű, normális csókát választani képtelen nőknél lehetséges ez.
2/8 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy lehet ilyesmibe beletörődni. Meg egyáltalán eltűrni. akkor már inkább egyedül, mint használati tárgynak érezzem magam. Fel a fejjel, holnap kisüt a nap :)
3/8 A kérdező kommentje:
pasi vagyok, csak egyik "barát nőm" van igy, idáig sosem kezelték nőnek. És most szintén egy ilyennel van együtt, igaz már féléve csak ezt mondja, hogy "ez nemis kapcsolat" stb, de egyik sem akarja feladni a dolgot...
2015. szept. 30. 00:20
4/8 anonim válasza:
Előfordul az ilyen, hogyne, de nagyon nagyon nagyon helytelen, és nem csak nőknél, de a férfiaknál is. Senkinek nem szabadna beérnie azzal, hogy használati tárgy legyen.
5/8 anonim válasza:
De gondolom azért legközelebb is a körülötte lévő legnagyobb tahóra fog bukni.
Valahogy sose tudom sajnálni ezt a típust.
6/8 opened paradise válasza:
Még sokkal korábban is.
7/8 anonim válasza:
Mindennek van határa. Még a szeretetéhségnek is. Nem alázhatja meg így senki magát, nem hogy engedni ezt, de beletörődni sem szabad!
8/8 Fish1 válasza:
Nem beletörődnie kellene, hanem elgondolkodni azon, hogy őbenne hol van a hiba, ha folyamatosan ilyeneket vonz magához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!