Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál ilyen lánnyal, vagy taszítana?
A többség szemében szép nő, babaarccal, telt ajkakkal, nagy szemekkel, homokóra alakkal (nagy mell, szinte lapos has, vékony derék, széles csípő, hosszú lábak).
Viszont fura a világnézete. INFJ személyiségtípus, és távol áll tőle minden, ami materiális. Nem érdekli a pénz, a népszerűség, az anyagi javak. Csak annyit vesz, amennyit elhasznál, legyen az ruha, smink vagy étel.
Igényes magára és a környezetére, ápolt, tiszta, normálisan öltözik.
Nagyon rendszerető, ragaszkodik a harmóniához, imádja a színeket, fényeket, a tiszta zenei hangokat. Nem érdeklik a tárgyak, de állítólag nagyon tudnak hatni rá, ha azok hangulatot jelképeznek, pl szereti a földig érő fehér függönyöket, papír pillangókat....
Taszító, ha valaki ilyen furán van bekötve, vagy jöhet?
Nem taszítana, ennyi alapján szimpatikusnak tűnsz, de több információ kellene, hogy meg tudjam állapítani, járnék-e veled.
Viszont én meg nagyon rendetlen vagyok, és nem vagyok hajlandó mindig rendet rakni, úgyhogy ez lehet, hogy téged zavarna bennem. :D
Egy INTP
Annyira bírom, mikor valaki idejön és magát próbálja beállítani egy tökéletes csajként, és ilyen kis szerényen teszi fel a kérdést...:D
Fő az önbizalom....:D
Már csak azért sem állja meg a helyét a kérdés, mert ebben mi a negatív, mi az ami szerinted taszít egy fiút, a papír pillangó?-.-
Szóval nagyjából olyan vagy mint egy folyamatosan beszívott hippi?
Kösz nem, de mint látod a gyakori népének te vagy a megtestesült tökéletesség.
Kifejezetten szimpatikus, hogy nem anyagias, nem a tárgyakban látja a boldogságát. Én is ilyen vagyok, ezért jól kijönnék egy ilyennel. A többiben nincs semmi nem hétköznapi szerintem.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!