Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a lányok?
Többször is előfordult, hogy megismerkedek egy lánnyal, elkezdünk chatelni és tök jól elvagyunk. Én írok neki meg minden, jókat beszélgetünk. Viszont ha én nem írok pár napig, akkor ő nem írna rám magától. Nem értem miért. De jó fogadjuk el, aztán elhívom, hogy találkozzunk, persze benne van, aztán soha nem jön össze az időpont egyeztetés. Én erre megkérdezem sokadszorra is, hogy akar-e találkozni biztosan, hogy legalább mondja azt, hogy nem és ne húzzuk egymás idejét, de ő igent mond, de minden ugyanaz.
Nem értem ezt a működést. Ő miért nem tud keresni, vagy kezdeményezni. Akár valamilyen visszajelzést adni, mert így feladja az ember.. Vagy csak csevegni akar?
ne aggódj...
mással is ez történik. Én pl. 2 hónapig próbálkoztam egyik csajnál. Kicsit idegesített, talán még étvágyam se volt. Szóval, ismerős a szitu. Ne foglalkozz vele. Csak játszik.
Adél ő is?
2#
Ne legyél ennyire naiv, vagy ne gondold a másikat annak. Ugyan úgy, neked se esne jól ez.
Persze, a lányokat még a válogatás is annyira lefoglalja, hogy idejük sincs válaszolni.
Ha a lany akar valamit tenyleg, o is keresni fog. En itt ismertem meg a barátom, az elejetol tudtam hogy erdekel es egy het utan talalkoztunk is.
Ha nem keres nem erdekled ilyen egyszeru. Csak idotoltesnek meg szorakoztatasnak vagy jo ilyenkor sajnos.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!