Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hitted volna egy olyan emberrő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Clark Kent.. kérdése:

Hitted volna egy olyan emberről, aki külsőleg nem feltűnően szép, hogy akár fotómodell is lehet?

Figyelt kérdés

Volt egy osztálytársnőm annak idején, akit igen kedveltem, mert segített nekem a tanulásban, meg úgy alapból nagyon jó fej volt. Külsőre viszont mint nő, nem volt kifejezetten bombázó nő. Oké, aranyos volt, de láttam nála 1000-szer jobb alakú, és szebb arcú nőket is. Aztán kiderült róla, hogy modellkedik, bizonyos képeken sokkal nőiesebb, és szexibb, mint élőben.

A múltkor találkoztam vele egy nyilvános helyen, most már idősebb a csaj, és most már élőben is jobban néz ki, mint annak idején a suliban, Facebookra fel is vettem. Csak eszembe jutott, mert most tett ki új képeket FB-re, hogy milyen érdekes, hogy létezik ilyen.

Tanulság: Ne becsüld le azt, aki külsőre nem egy feltűnő jelenség, mert lehet, hogy veled ellentétben címlapokon szerepel. XD

2015. szept. 27. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is sokat változtam előnyömre a suli óta, sulis éveimben pl. nagyon pattanásos voltam, úgy néztem ki, mint aki himlős, általánosban fogszabályzóm is volt, azzal is csúfoltak (bár ezt nem a csúfolás miatt hagytam volna ki, tönkretették a fogzománcomat...). A fogszabályzó lekerült, a pattanások megritkultak, nőiesedett az alakom, magabiztosabb lettem.
2015. szept. 27. 22:28
 12/13 A kérdező kommentje:

Szerintem az emberek valódi arca és a fotókon szereplő énjük között azért olyan óriási nagy különbség nincs.

Volt, amikor rólam is csinált egy profi fotós képeket, és retusálatlanul kaptam készhez őket. Egy kicsit máshogy néztem ki rajtuk (jó értelemben) de azért olyan nagy különbség nem volt. A fent említett csaj esetében is így van. Élőben is a fotókon is lényegében ugyanúgy néz ki, csak ott szexibb meg nőiesebb ahhoz képest, amit a suliban mutatott. Azért volt meglepő, mert ezt az arcát sosem mutatta.

Egyébként amint említettem, a lány azóta már sokkal jobban néz ki élőben is, mikor találkoztam vele, elsőre meg se ismertem, hogy ő az. Ilyen szempontból nála most már nem meglepő, hogy készülnek róla klassz képek, de aktívan már nem csinálja, legalábbis a múltkor ezt mondta.

2015. szept. 27. 22:31
 13/13 A kérdező kommentje:

@22:28

Igen, vannak lányok, akiknél a nőiesedés csak később indul be. De jobb később, mint soha. :D

2015. szept. 27. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!