Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
100kg feletti nőket miért nem látok társkeresőben?
16-os vagyok: Ahogy vártam, megjelentek már a dagadt kocák, a kifogásokkal. Hormon problémák és a többi... :D
Érdekes az éhező országokban senki sem küzd hormon problémákkal.
És igen is igénytelen az aki kövér, mert nem esztétikus, de nem tesz ellene. Ez olyan mintha rothadó foggal járkálnál. Ilyen alapon milyen jogon szólod meg azokat??
és ezt most mondom úgy, hogy én is kövér voltam, de nem sírtam és nem mutogattam másra.
Elkezdtek sportolni, rendesen kajálni és fogytam 30 kilót. Ennyi....
21-22. Akkor téged ezért zavar annyira más súlyfeleslege....önmagaddal nem voltál (és ezek szerint most sem vagy) jól. De ez ettől még mindig egyéni szocproblem. :)
Szerintem van különbség rohadt fog és túlsúly közt. Nem is értem miért tekintik sokan valamiféle borzalomnak a kis hurkákat...kerek hátsót... Szerintem gyönyörűek! Miért kellene mindenkinek 50 kilósnak lenni? Ki mondta, hogy csak az a normális...csak az a szép..csak az az egészséges? Most nem azért...de a vékony/normál testalkatúak is ugyanúgy betegek lesznek...a betegség és egészségügyi probléma nem válogat súly alapján. (az orvosok amúgy is rengeteg hül.yeséggel etetik a népet, pusztán azért, hogy különféle bogyókkal tömhessék őket,amiktől több bajuk lesz,mint eredetileg volt...szóval a felét sem hiszem el annak, amiket mondanak.......egyetlen orvos sem született Istennek.............) Szóval én nem értem, nem látom mi a probléma a súlyfelesleggel. Az, hogy kinek tetszik, kinek nem...ízlés kérdése. De mi értelme van disznózni, malacozni egy ismeretlen pusztán a súly alapján?? Őszintén...ez normális, intelligens emberre vall?? Kötve hiszem. Véleményem szerint mindenki legyen önmaga! Ha ezt 50 kilósan, vagy 100 kilósan tudja megtenni..hát rajta! De ezért senkit nem kellene bántani....mindenki más...mindenkinek más a szép...mindenki másképp él...de jól is van ez így. Nem?
Ne haragudj, de kb. addig bírtam olvasni, hogy egészséges... Nehogy bebizonyítsd már itt, hogy a sok felesleg egészséges, mert menten beszarok :D. Egyébként most 76 vagyok és igen elégedett vagyok magammal.
Felőlem lehetsz 200 kg is (a te életed). Nem azzal van gondom. Hanem azzal, hogy úgy adod elő, hogy tök természetes, fogadjanak el, ha megszólnak, jönnek a kifogások (és a másik a szar szemét), a végén már meg ott járunk egyenesen egészséges és követendő.
Ha téged boldoggá tesz, hogy dagadt vagy akkor örülj magadnak.
Ennyi...
A másik jó kifogás, "de hát a soványok is lebetegednek".
Igen attól, hogy valaki nem kövér, még egyáltalán nem biztos, hogy egészségesen is táplálkozik....
1. Én egyetlen egy kifogást sem mondtam.
2. Nem, nem vagy elégedett magaddal. Az elégedett emberek nem foglalkoznak mások megjelenésével.
3. A táplálkozás sem garancia az egészségre. Jó is lenne, ha csak ezen múlna minden.
4. Nem érted a lényeget. Ha felőled mindenki olyan lehet, amilyen akar...akkor miért kell negatív megjegyzéseket fűzni hozzá? Most is dagadtoztál. Ennyire vagy képes? ettől jobban érzed magad? Én nem mondtam sem rád, sem másra bántó megjegyzést (alapból nem szokásom..sem gép előtt ülve, sem az utcán, sem sehol....), aki nem pont olyan, mint szerintem a tökéletes.... Érzed a különbséget? Ha nem...az megint csak azt bizonyítja mennyire sekélyes a gondolkodásmódod.
5. Fogalmam sincs miért állok le mindig vitatkozni. Holott pontosan tudom, hogy a nagytöbbségnek fogalma sincs arról mit magyarázok. Mondhatod a vaknak, hogy virrad.... Szomorú, hogy ennyire nyomorék, torz , lebas.zott világban élünk....
azért számít igénytelenségnek,mert egészségtelen és önkárosító.
nem véletlen az,hogy az elhízás hivatalosan is nem fertőző betegség státuszban van.
tehát 35% testzsír fölött betegség emberről beszélünk.
meg alapból milyen ember már az aki ilyen szinten nem tiszteli az egészségét,hogy mondjuk átlag magas nő létére 100 kilós?
ennél az állapotnál már jön a 2es diabétesz vagy inzulin rezisztencia,a glutén érzékenység,magas vérnyomás,pajzsmirigy alul működés,aztán meg csodálkoznak,hogy egy ilyen szinten leterhelt, megmérgezett és igénybe vett szervezet csak lombikból tud teherbe esni,vagy még úgy sem.
Akkor igénytelen az összes dohányzó ? Igénytelen az összes alkohol fogyasztó is, ugye? Sőt, igénytelenek a gyógyszereken élők is. Mondjuk akik nyugtatókat szednek. Ezek mind folyamatosan mérgezik a szervezetüket, rombolják az egészségüket. Jajj már! Vagy rájuk nem vonatkozik az igénytelenség címere?
Ja, és normális súlyú cukorbeteg nincs is, ugye? Nézd. Nekem mindkét nagymamám kövér volt. Egész életében. De egyik sem volt cukorbeteg.... ellenben a nagynénémmel, aki világ életében normál testalkatú volt. Most akkor ez hogy van? Azt hiszed lehet sablont húzni? Dehogy. Úgy, ahogy nem minden dohányos lesz tüdőrákos...úgy nem minden kövér ember lesz cukorbeteg. A magas vérnyomás meg...nah... Az sem csak a kövérek problémája. Félreértés ne essék. Egészségügyben dolgozom, hidd el tisztában vagyok mindennel. Én nem azt mondom, hogy együnk és hízzunk és legyünk 2 mázsa. Mert az szuper! Nem. De ne akarjuk már igénytelennek, betegnek és franc se tudja minek beállítani a túlsúlyt. Ez egy állapot. Nem betegség. Aki akar úgyis változtat rajta, de akit nem zavar...mert jól érzi magát,mert nem okoz egészségügyi problémát sem, azt miért kell elhordani mindennek??? Ezzel az erővel bárkire rá lehetne szállni. A szolisokra, a szteroidos gyúrósokra , az anorexiás plázacicákra..stb. Ne csináljuk ezt már. Felnőtt emberek vagyunk. Miért nem lehet élni hagyni egymást? Hm? És miért kell ismeretlenül, jelen esetben súly alapján mérni az embert?? Hm? Nem hiszem, hogy te vagy bárki más tudná erre a választ........ Akkor meg? Mi értelme? Senki nem tökéletes. Senki sem bánik tökéletesen a testével. Akkor meg mi alapján osztjuk az észt másoknak?? Kompenzálunk? Hül.ye ego....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!