Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak a penzehes konnyuveru nok talalnak meg? Hol lehet normalis, szep lanyokat talalni akik nem annyira visszahuzodok es normalisak egyben?
Figyelt kérdés
Mar kezd unalmas lenni,hogy ezen tipusu nok talalnak meg,jo persze elvezi az ember egy ideig.... Magas,jokepu,igenyes,divatos/elegans normal testalkatu ferfi vagyok es akarhova elmegyek mondjuk szorakozni csak az ilyenek talalnak meg illetve interneten stb. Velem lehet a baj? Szemelyisegem miatt vagy szerenyebben kene viselkednem? Mondjom mar valami "normalis" lany/no valamit,hogx mi lehet a baj.. 20/F2015. szept. 26. 21:33
21/21 anonim válasza:
Én rendszeresen érdeklődöm mindenki autójáról és ha valóban jó azt megdicsérem, mert érdekelnek a luxusautók!! Nem azért mert a pénzt látom mögötte, hanem csak ilyen típus vagyok. Ha valaki sültbunkó akkor lehet bármennyi pénze, teszek rá magasról. Egyébként úgy érzem hogy a nagy magabiztosságoddal épp elriasztod a szerényebb "normális" lányokat, akiket keresel. Visszafogottabb stílus és személyiség lesz a megoldás. 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!