Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert csak a penzehes konnyuve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csak a penzehes konnyuveru nok talalnak meg? Hol lehet normalis, szep lanyokat talalni akik nem annyira visszahuzodok es normalisak egyben?

Figyelt kérdés
Mar kezd unalmas lenni,hogy ezen tipusu nok talalnak meg,jo persze elvezi az ember egy ideig.... Magas,jokepu,igenyes,divatos/elegans normal testalkatu ferfi vagyok es akarhova elmegyek mondjuk szorakozni csak az ilyenek talalnak meg illetve interneten stb. Velem lehet a baj? Szemelyisegem miatt vagy szerenyebben kene viselkednem? Mondjom mar valami "normalis" lany/no valamit,hogx mi lehet a baj.. 20/F
2015. szept. 26. 21:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
*értettem
2015. szept. 26. 22:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Jaa, ertem mar :)! Jo de akkor milyen helyre? Burgerking,meki?
2015. szept. 26. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Nem tudom,nem vagyok ebben jártas :) Mondjuk ne egy olyan étterembe elsőre,ahol 3 fogásos ebéd van,hanem pl.egy pizzázóba,vagy fagyizni,sétálni. Ez lehet hülye példa,de szerintem érted a lényeget.
2015. szept. 26. 22:59
 14/21 A kérdező kommentje:
Ertelek.De amugy ha mar randizunk akkor nem mindegy milyen helyre viszem ,hiszen attol nem valtozik meg a szemelyisege?!:D
2015. szept. 26. 23:02
 15/21 anonim ***** válasza:

Én első randira értettem, persze ha nem ismer már előtte is. Igy ki tudod talán szűrni hogy csak erre hajt-e (drága,menő étterem = vastag bankszámla)

Mondjuk nem vagyok szakértő,lehet baromság...

2015. szept. 26. 23:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Hat akkor vak vezet vilagtalant :D

De koszonom,kedves vagy :)!

2015. szept. 26. 23:15
 17/21 anonim ***** válasza:
Utolsó emberkével értek egyet. Próbáld ki milyen picit visszafogottabban ismerkedni.Ki tudja. :) Egyébként a lányok ruhája sokat árul el a személyiségükről. A rikító ruhákban lévők általában fel akarják hívni magukra a figyelmet, míg a barnásabb/szürkébb stb színek mögött nyugisabb, visszafogottabb emberek vannak.
2015. szept. 26. 23:30
 18/21 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt:)
2015. szept. 26. 23:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Légy egyszerűbb, ne hívd fel magadra a figyelmet, hanyagolt a márka jelzéseket, drága órád is maradhat otthon.

A pénzéhes csajokat meg koppinsd le.

2015. szept. 26. 23:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Nincsen gyűjtőhelyünk, kezdeményezz te
2015. okt. 17. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!