Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A macis, dagi pasik bejönnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A macis, dagi pasik bejönnek a nőknek? Érdemes lefogynom vagy azért sok nőnek így is kelleni fogok?

Figyelt kérdés
2015. szept. 25. 15:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A dagi nem, a mackós igen.
2015. szept. 25. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Nekem a magas, mackós pasik jönnek be, de már házas vagyok. Mellesleg ne azért fogyj mert akkor tetszeni fogsz a csajoknak, hanem az egészségért.
2015. szept. 25. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Mutatsz egy képet? Szeretem a mackós pasikat! ;)
2015. szept. 25. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Lényegében csajozási szempontból mindegy. A problémát a 171 centi jelenti. Ha csak nem vagy nagyon jóképű, ezzel a magassággal eláshatod magad. Tapasztalatból beszélek. 170 centi vagyok, tehát csak 1 centivel vagy magasabb, mint én. Én elhittem, hogy ha lefogyok, majd jobban kellek a lányoknak. 105 kilóról indultam, jelenleg 72 vagyok, de legutolsó mérés szerint 16,9%-os testzsírral (20% alatt már normális tartomány). Szerinted változott valami? A válasz: nem. Továbbra sem jutottam el még egy csókig sem egy lánnyal sem 29 évesen, pedig sokat próbálkozom, kezdeményezek, de semmi eredmény.
2015. szept. 26. 10:49
 15/15 ViperousElk válasza:
Nem vagyok szakértő, de az embert nem mindig a kinézetéért szeretik,de nem árt egy kis fogyás
2015. okt. 20. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!