Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nincs sikere a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nincs sikere a nők terén azok azért fogják a külsejükre a sikertelenséget, mert a személyiség megfoghatatlan tulajdonság a külső meg egy megfogható dolog?

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 18:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Icuripicurit közre játszik ez is. De inkább a külsőségek a mérvadóak. Sok olyan bunkó fószert ismerek akiket a tulajdonságaik alapján még embernek sem tudok tartani, ám külsőre meg karakteres arcuk van, sportos testalkatuk meg átlaon felül anyagi helyzetük. Mindegyiknek van barátnője. És szerintem nem a belső értékeik miatt jöhettek össze.
2015. szept. 23. 19:17
 12/20 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem így van. Én is hallottam már, pasitól, hogy ő ronda szőrös kövér szörny, szerintem viszont helyes arcú magas, pasi kis pocival, és a megismerkedésünk után nagyon hamar beleszerettem. Tehát meg kell találni azt akinek bejössz, mert az emberek ízlése különböző. Én is csúnyának tartom magam, sokak szerint az is vagyok, mégis találtam olyat akinek viszont bejövök. Ennyi.
2015. szept. 23. 19:21
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Utolsó, nem akarlak megbántani. Általánosságról írok. Amikor egy férfi azt mondja, hogy nincs sikere a nőknél akkor nem minden nő neműre gondol, inkább csak a szebbekre. A jó nőknél nincs sikere. A csúnyácskábbaknál akiknek esetleg nem volt még senkije nem nagy dolog sikert elérni. Amikor itt egy férfi azt mondja, hogy nincs sikere a nőknél 90%-ban arra gondolnak, hogy a csinosaknál nincs esélyük. És ebben többnyire igazuk is lehet. Nem nagyon tudok olyan szép, csinos nőt, aki egy csúnyácska külsejű férfival van azért, mert az egy rendes fickó. A pocakosság nem számít rossz külsőnek. De azért egy rozoga, szandál zoknis, de egyébként jóindulatú, rendes férfit én még nem láttam egy csinos nővel sem. Csúnyácskával már igen, de az azért nem olyan hatalmas siker. Vak tyúk is talál szemet. Mindezek tetejére több tucat férfiasan kinéző, jó külsejű, ámbár bunkó, paraszt vagy idegesítő, gyerekes férfit láttam már jól kinéző csinos nővel. Nem cicababákkal. És egy ilyen nő már nagy siker lenne egy nem túl előnyös kinézetű férfinak. Az emberek úgy mint az állatok alapvetően a jobban kinézőt szeretnék megkapni, ha ez kilátástalan az a sikertelenség. Ha a nők valóban az alapján keresnék a férfit maguknak, hogy milyen a jelleme akkor teljesen másként néznének ki a párok. Külsőre is. Egynek ott van az, hogy kevesebb megcsalás lenne a férfiak részéről, mert egy normálisan kiválasztott normális férfi nem csinál ilyet. Ha a nők így keresnének férfit engem már rég megtalálhattak volna, mert amelyik ismer az tudja, hogy sosem tennék ilyet, de nem engem választ hanem a másikat, de tudom, hogy az két hónap múlva csalta meg. Itt el lehet gondolkodni, hogy kettőnk közül ki a jobb férfi. Mindegy, mert úgysem én dugtam. De ez csak egy eset. Nem csak nálam van így. Az meg természetes, hogy a nő a külsőt preferálja egy férfiban, a lehetséges utódok szempontjából. A mai világban nem szükséges, hogy rendes legyen a férfi. A nők egyedül is fel tudják nevelni a gyereket, csak a kapott génállomány legyen életképes. Régen az is fontos volt, hogy hű legyen a férfi és dolgozzon, mert csak így volt biztos a gyerek stabil helyzete. Ma egy tehetősebb nő egyedül is el van a gyerekkel, de aki csinálta az legalább jól nézett ki, csak nem működött a kapcsolat.
2015. szept. 23. 23:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Az még eszedbe sen jutott , hogy netàn màs az ízlése? Ő szépnek tart engem. Màs nővel nem is pròbàlkozott, mert nem keltették fel az érdeklődését. Őt amúgy se lehet csak szépséggel megfogni, mert nem az a fajta pasi Nem azért van velem mert nem kapna jobbat. Mellesleg annyira àlszentek vagytok. Leszòlkàtok a nőket, hogy felszínedek és csak a külső érdekli őket, közben te is azzal jössz, hogy az àtlag pasinak a SZÉP nőknél nincs esélye. Àtlagos pasi àtlagos csajt akarjon és ne követeljen olya amit ő sem ad meg. A lehetőséget.
2015. szept. 24. 10:23
 15/20 anonim ***** válasza:
Jav felszínesek
2015. szept. 24. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Amúgy egész pontosan 5 évvel több tapasztalatom van pasik és kapcsolatok terén, mint neki.
2015. szept. 24. 10:26
 17/20 anonim válasza:
A csajozás (is) fejben dől el. A te fejedben. Ha gond van odabent, azt a legritkább esetben veszed észre magadon. A sorozatos kudarcok késztetnek arra, hogy magadban keresd a hibát. Nem feltétlenül kívül, ha nem vagy igénytelen a külsődre, akkor inkább belül keress! A bunkó, ostoba férfiaknak azért van mindig több nőjük,mert nem rágódnak, nem aggódnak, nem izgatják magukat feleslegesen.Van az a típus is, aki még jóképű is emellett. Az ilyen fószer általában beképzelt is kissé, és elég önző ahhoz, hogy meg legyen győződve arról, hogy neki minden jár (megjegyzem, neki lehet igaza). A magabiztosság pedig állatira vonzó a nők szemében. Mégis, mit várunk mi, folyton aggodalmaskodó, megfelelési kényszerben vergődő férfiak, akik nem hisszük el, hogy elég jók lehetünk valakinek? Akinek nincs sikere a nők terén, az ezt a kérdést még meg sem fogalmazta, vagy nem találta még meg rá a megfelelő reakciót.
2015. szept. 24. 12:29
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, vannak ilyen férfiak. És kellenek is a nőknek. Barom, de magabiztos. Gyerekes idióta viccei vannak, de jóképű. Céltudatos, de egy másodfokú egyenlet kifog rajta. A nők meg rohadtul beveszik azt a gátlástalan dumát amit az ilyen jellemű "férfiak" szemrebbenés nélkül beadnak nekik.
2015. szept. 24. 17:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Inkább azért, mert valóban a külsejük miatt sikertelenek. Legalábbis az én példám ezt mutatja. Humoros, intelligens, teljesen normális férfi vagyok, nyitott, rugalmas és könnyen kommunikálok. Nem jelent nehézséget összebarátkoznom lányokkal, amíg az barátkozás. Amint rájönnek, hogy többet akarnék, úgy ott hagynak, hogy pislogni sincs időm, vagy rövidre zárják a témát azzal, hogy "maradjunk csak barátok". Ilyen barát-lányok többször elmondták már, hogy a külsőm miatt inkább adjam fel, mert sosem fog majd egy lány sem szeretni, mert undorító, ahogy kinézek. Nem vagyok ápolatlan, sőt, azonban olyan testi jegyekkel születtem, ami minden nő szemében visszataszító.
2015. szept. 24. 21:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Többségében persze, hogy a külsőség a lényeg. Már eleve a nők magukat is a külsejük alapján próbálják eladni, állandóan kennek magukra valamit. A férfitól is azt várják el, hogy külsőre jó legyen. Lehet, hogy azt mondják, hogy a belső a lényeg. Persze a belső nekik a lényeg, csak azt úgy gondolják, hogy a nekik külsőre bejövő férfi még rendes is legyen. Nem úgy, hogy keresünk egy rendes pasit, mindegy, hogy hogy néz ki. Lényegében igazuk van amikor azt mondják, hogy rendes férfit akarnak, csak, ha az nem úgy néz ki mint amit ők szeretnének, akkor lehet akármilyen rendes a srác.
2015. szept. 24. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!