Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40-es komoly egyedülálló vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es komoly egyedülálló vagy házas ferfiak, titeket hogyan tudna elcsábítani egy 19 éves lany?

Figyelt kérdés
Van olyan esetleg,aki semmiképp nem menne bele? Mikor nem tudnátok ellenállni a lanynak,mit csináljon? Nők is irhatnak,legyszi kort és nemet írjátok oda.

2015. szept. 22. 09:09
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Még valami: ha látod hogy szimpatikus vagy neki, akkor keresd minél többször, amíg csak érdeklődéssel reagál. Teljesen mindegy milyen indokkal. Kérhetsz valamiben segítséget, vagy elmondhatod milyen siker vagy szomorúság ért aznap.
2015. okt. 5. 01:22
 22/24 anonim ***** válasza:
30-as házas vagyok. El lehetne csábítani. :)
2016. ápr. 6. 09:25
 23/24 anonim ***** válasza:

Engem viszonylag könnyen. A személyiségem kelljen neki, ne az egzisztenciám (az nincs is). Tudjon odaadóan és őszintén szeretni.

40-es, rég elvált F.

2016. ápr. 6. 09:59
 24/24 anonim ***** válasza:
Találkozhatnék már én is egy ilyen karáttal !😉
2016. máj. 23. 13:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!