Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora fizetés kell ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fizetés kell ahhoz, hogy lehessen nekem is csajom?

Figyelt kérdés

A szituáció az, hogy nagynénémtől kaptam egy lakást, egy időben albérlőkkel laktam itt, mivel ők nem rokonaim, ezért fel tudtam hozni lányokat, mert semmi közük hozzá.

Azonban öcsém elkezdett egyetemre járni, úgyhogy most már ennek vége.

Sajnos minket burokban neveltek, csajozásról szó sem lehetett, prüd a család nagyon, beteges hozzáállásuk van minden szociális dologhoz, mondjuk nekik sincsenek barátaik már.

21 évesen lett először csajom, és apám az utcán toporzékolva osztott ki, hogy mégis hogy merek én dugni, úgyis csak fel akarják csináltatni velem a csajt MERT Ő JOBBAN TUDJA. Értitek, 21 évesen lebaxnak, mert merészelek barátnőzni?

Tehát most itt a tesóm, ha engem látna nővel akkor fel sem bírná dolgozni.

Hát még azt, hogy a csaj itt alszik és hallja, ahogy kefélünk.

Egy világ dőlne össze benne, hogy az ő aszexuálisként számon tartott testvére nővel van? :OOOO

Most is alakult egy kapcsolatom, de mivel nincs hol kefélni a prüd családi korlátozások miatt, ezért úgy tűnik, hogy bukni fogom ezt a lányt... :(

És mostmár mindegyiket innentől kezdve :(

26 évesen rejtegetnem kell azt, hogy van nemi életem?

Sajnos mindenre azt kapom, hogy kussoljak be, vagy el lehet költözni.

És az egészből az jön le, hogy keresnem kéne vagy 250-300k-t, hogy el tudjak költözni.

Sajnos még bulizni sem tudok eljárni, mert kis köcsög azon is csufolodik, hogyha későn megyek haza.

2015. szept. 20. 13:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

budapesten lakom, itt 100-120 alatt nem igazán lesz normális albérlete az embernek.

max külvárosba.

de ugye ott meg kéne egy kocsi is.

2015. szept. 20. 14:48
 12/15 anonim ***** válasza:

Mit akarsz te 120 ezerért kivenni? Annyiért a családi házakat szokták kiadni egy hónapra, azokból is a jobbakat, a másfél-két szobások 80 környékén vannak, ugyanilyenből a panellakások meg az általam előzőleg említett árkategóriában és nem, nem a levegőbe beszélek, az utóbbi évben ezekkel foglalkoztam, szóval van némi sütnivalóm ezen a téren. Buszozni meg nyugodtan buszozhatnál, vagy letehetnél egy kismotorit és 100 rugóért lehetne egy pipec városi fogyasztású és teljesítményű motorod.

Annyira látszik, hogy nem is akarsz előre haladni, máskülönben visszakérdeztél volna, hogy milyen oldalon nézem ezeket, milyen környéken laktam, ergo olyan kérdéseket tettél volna fel, amiknek a válaszai a te előrehaladásodat szolgálják, így működik a motivált ember, amilyen te nem vagy, ehelyett jönnek a kifogások meg a kibúvok, meg persze a felelősség áthárítás. Ha most csak ki szeretnéd adni magadból a neten a gondod, akkor oké, nem írok többet, legfeljebb utolsó tanácsként még azt írnám, hogy kocogj egy jó óráig, az a legjobb stresszlevezetés. Majd, ha valóban változtatni akarsz a helyzeteden, akkor írj ki egy normális kérdést és majd arra adok normális választ.

2015. szept. 20. 15:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Kérdező tehát egy leszbi csaj vagy, akiről nem tudja a kistestvére...
2015. szept. 20. 15:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de te egy idióta vagy, aki másoknak akar megfelelni. 26évesen is azon pörögsz, hogy anyádék meg a tesód mit szól az életedhez! Felnőtt ember vagy b-s*ki és úgy viselkedsz mint egy óvodás!

Ki a fészkes fenét érdekel, hogy mit szólnak? Egyedül laksz a saját kapott lakásodban, amit NEM ők tartanak fent, hanem te! Akkor meg? Ha akarnád menekülteket is befogadhatnál, ők akkor sem szólhatnak semmit.

Ferde szemmel néznek? Ki a fenét érdekel?

Azért nem viszed fel a csajt, mert nem akarsz a tesód mellett dugni?

Mondd meg a tesódnak, hogy kell a kecó 2 órára! Szóval takarodjon onnan a haverjaihoz, vagy ahova akar. Ennyit ő is kibír!

"21 évesen lett először csajom, és apám az utcán toporzékolva osztott ki, hogy mégis hogy merek én dugni,"

El is küldtem volna a halál fszára, ha így beszélt volna velem 21 évesen.

Te egy nagyra nőtt papucs vagy nem más!

2015. szept. 20. 18:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Ha 26 évesen hagyod, hogy mások diktálják az életedet, akkor soha nem leszel boldog.

Ha nem a te neveden van a lakás, akkor nyilván para, mert elméletileg kidobhatnak a tulajok, ha bekattannak. Sztem viszont vállald fel és szard le hogy mit mond a rokonság

Ha kidobank, akkor meg találsz vmi olcsó albit, nyilván egyre drágább a jobb helyeken, de 200-ból már simán ki lehet jönni

2015. szept. 21. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!