Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mekkora fizetés kell ahhoz,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora fizetés kell ahhoz, hogy lehessen nekem is csajom?

Figyelt kérdés

A szituáció az, hogy nagynénémtől kaptam egy lakást, egy időben albérlőkkel laktam itt, mivel ők nem rokonaim, ezért fel tudtam hozni lányokat, mert semmi közük hozzá.

Azonban öcsém elkezdett egyetemre járni, úgyhogy most már ennek vége.

Sajnos minket burokban neveltek, csajozásról szó sem lehetett, prüd a család nagyon, beteges hozzáállásuk van minden szociális dologhoz, mondjuk nekik sincsenek barátaik már.

21 évesen lett először csajom, és apám az utcán toporzékolva osztott ki, hogy mégis hogy merek én dugni, úgyis csak fel akarják csináltatni velem a csajt MERT Ő JOBBAN TUDJA. Értitek, 21 évesen lebaxnak, mert merészelek barátnőzni?

Tehát most itt a tesóm, ha engem látna nővel akkor fel sem bírná dolgozni.

Hát még azt, hogy a csaj itt alszik és hallja, ahogy kefélünk.

Egy világ dőlne össze benne, hogy az ő aszexuálisként számon tartott testvére nővel van? :OOOO

Most is alakult egy kapcsolatom, de mivel nincs hol kefélni a prüd családi korlátozások miatt, ezért úgy tűnik, hogy bukni fogom ezt a lányt... :(

És mostmár mindegyiket innentől kezdve :(

26 évesen rejtegetnem kell azt, hogy van nemi életem?

Sajnos mindenre azt kapom, hogy kussoljak be, vagy el lehet költözni.

És az egészből az jön le, hogy keresnem kéne vagy 250-300k-t, hogy el tudjak költözni.

Sajnos még bulizni sem tudok eljárni, mert kis köcsög azon is csufolodik, hogyha későn megyek haza.

2015. szept. 20. 13:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
csajnál nem lehet dugni? amúgy meg albérlet?
2015. szept. 20. 13:58
 2/15 A kérdező kommentje:

nem minden lánynál "lehet dugni"

egyébként meg nehogy már ott tartsak 26 évesen, hogy hébe-hóba tudok találkozni barátnővel.

Még életemben nem volt olyan, hogy mindennap szexeljek, mások meg 16-17 évesen tul vannak ezen :(

Én meg egy csomot küszködtem már ezen a csajozás dolgon, hogy LEGYEN VALAMI

rengeteg kinlódás, pénz, idő, fájdalom, sirás árán kellett eljutnom oda, hogy nekem is lehessen nemi életem.

Másoknak meg ugye tök alap ez. (mert mondjuk szépnek születtek)

ja és nem kell azzal jönni, hogy "bezzeg én kaptam egy lakást".....mert nagyságrendekkel többen szexelhetnek ingyen, mint ahányan lakást kapnak.

Ráadásul lakást lehet venni hitelre is, de a "húspiacon" minden csak "kápéra van"....tehát egy lány sem fog eljönni velem, ha csak félig vagyok jó.

2015. szept. 20. 14:05
 3/15 anonim ***** válasza:

Most akkor mi is a kérdés?

Az, hogy hogyan tudnál elég pénzt keresni, hogy saját placcot vegyél, vagy hogy mennyi pénz kell, hogy a nők tapadjanak rád?

2015. szept. 20. 14:08
 4/15 A kérdező kommentje:

hát az a kálvária, hogy pusztán amiatt nem aludhat itt csaj, sőt nagyjából nem is tud egyáltalán idejönni senki, mert itt van a tesóm.

És ennyi miatt nekem külön kell költözni.

érted, azért kell elköltöznöm, hogy lehessen csajom...

és anyámék képesek nagy álszenten azzal jönni, hogy "szeretnék már ők is, ha lenne csajom" (mondjuk nem igazán tudják, hogy volt már jó pár)

Csakhogy ők ugy képzelik el, hogy házasság előtt semmi. Max mozi meg ilyesmik.

Én egyszer nagyon szivesen idehoznék egy csajt és anyámék meg mindenki előtt mondanám, hogy a nőket meg is kell dugni valamikor, nem maradnak az emberrel csak ugy a két szép szeméért.

meg ecsetelném nekik, hogy látjátok anyu, ezt a nőt dugtam seggbe meg ilyesmik (ez csak egy példa volt).

2015. szept. 20. 14:12
 5/15 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyanez a helyzet, a szüleim nagyon prűdek, szerintük a házasság előtt nem lehet nemi élet. Így természetesen nincs is csajom, mert hogy mutatnám be a szüleimnek meg stb, és még szűz vagyok huszonévesen. Öcsém viszont már több lányt is megdugott(amikor szüleim nem voltak itthon),de neki is csak ilyen pár hetesek voltak ezek a kapcsolatai, egyikünk se tud normális kapcsolatot kialakítani.
2015. szept. 20. 14:20
 6/15 A kérdező kommentje:
de az ilyen szülők képesek még unokáért verni az asztalt.
2015. szept. 20. 14:21
 7/15 anonim ***** válasza:
Szóval a pénz egy lakásra kell, nem egy csajra. Rendben, ez valóban kellemetlen, de ebben hogyan tudna itt bárki is segíteni? Ezek financiális gondok, nem pedig társkeresési problémák, legfeljebb annyit tudok tanácsolni, hogy keress egy 40-50 ezres albérletet, amiben benne van a rezsi is, nem lesz egy Hilton, de legalább nyugiban lehettek, keress rá egy hirdetőoldalon, még a kisvárosokban is vannak ilyen helyek, az egyetemvárosokban meg pláne. Vagy alkalmazhatod az orosz módszert, miszerint nem tárgyalsz az öcséddel, hanem felkened a falra, párszor beletérdelsz a gyomrába és közlöd vele, hogy ha még egyszer bele meri ütni az orrát a te magánéletedbe, akkor egészen egy olyan baleset fogja érni, aminek következtében véletlenül ráborul egy telepakolt szerszámos polc a fejére, emlékeztetőnek meg eltöröd néhány ujját. Ezen kívül nem nagyon tudok bármit is javasolni,
2015. szept. 20. 14:23
 8/15 anonim ***** válasza:
XD
2015. szept. 20. 14:26
 9/15 A kérdező kommentje:

de hát basszus, nagyon alap dologról lenne szó...

arról, hogy idejön egy csaj, itt alszik...külön szobában vagyunk tesómmal, egy 50 nm-es lakásban, övé a nagy szoba.

tehát még a nagy tévéről meg a tágas nappaliról is lemondok, egy kis 8nm-es szobába kuporognék a csajjal, de még ezt sem lehet.

és pusztán azért, mert ez a kis csiragyerek még nem hallott embereket kefélni, lévén, hogy ő maga 19 évesen 40 kiló és állandóan nőnek nézik, vagy 12 évesnek.

szal a megbotránkozás

egykor volt két albérlő a nagyobb szobában, két csaj, és mikor ide járt hozzám az akkori csajom, akkor az egyik azt mondta, hogy prostit hivtam.

Mert nem birta feldolgozni, hogy a csaj jobban nézett ki, mint én.

de ez a "sértés" lepergett rólam, mert az albérlőhöz nekem semmi közöm, és neki meg mégjobban semmi köze az én életemhez.

tesómmal nem ez a helyzet. Vagyis a családommal.

pl itt egy sztori, ami jól illusztrálja a helyzet sulyosságát:

fájt a fogam, és vettem egy kis pálinkát öblögetni, mert nem volt nyitva gyógyszertár.

Tesóm + nagynéném feljönnek, és a pálinka ott van a mosdó szélén.

NEM SZÓLNAK SEMMIT.

pedig még életükben nem láttak engem inni. Sem részegen.

tehát nem csak a szex, de még az alkohol sem fér bele a képbe.

és annyira katasztrofális a hozzáállásuk, hogy még a mosdó szélén lévő pálinkára sem tudta semmit sem szólni.

Mert egyszerüen nem tudják hogyan kezeljék a dolgot.

persze én csak fogjam be, mert kaptam egy lakást.

ja meg dolgozzak egy alap nőért irgalmatlanul sokat. Mármint közvetetten....azaz, hogy legyen lakásom, hogy lehessen nőm.

Olyan nőm, amilyenek a jóképü fiukkal elmennek a bokorba is dugni legfeljebb 1-2 óra ismerettség után, HA UGY HOZZA A HELYZET.

velem meg persze palotába sem jönnének el.

2015. szept. 20. 14:32
 10/15 anonim ***** válasza:
Egy ilyen család meglehetősen leamortizálja az embert, ez nem vitás, viszont neked illene túlnőnöd ezen, ugyanis most pont úgy fested le a helyzetedet, mint ahogy ők tennék. Oké, tudom, hogy a realista és a pesszimista között vékony a mezsgye, de te mindent egy végtelenül sötét szemüvegen keresztül nézel. Miért gondolod, hogy a csajt elsősorban a lakás érdekli? Persze egy bizonyos szinten érdekli, elvégre disznóólba meg egy lepukkant garázsba nem menne senki, viszont te ebből azt szűröd le, hogy neked minimum egy riviérai villát kell felépítened, hogy egyáltalán szóba álljanak veled. Ha szerzel egy normális albérletet, amik nem úgy néz ki, mint amin végigment egy páncéloshadosztály, akkor az már egy jó kiindulási alap, mint azt fentebb írtam egész pofás helyek vannak már havi 50 rugó környékén, én egy felújított, jó fekvésű, új fenyőbútoros lakásban laktam 4 hónapig havi 37(!) lepedőért, amiben benne volt a rezsi is és a főbérlő csak havonta 1-2 alkalommal jött le hozzám, kajával együtt meg kb 50 ezerbe fájt egy hónap, szóval egyáltalán nem lehetetlen dolog egy jó lakás kipecázása.
2015. szept. 20. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!