Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Soha nem volt barátnőm, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem volt barátnőm, mi lehet a probléma velem?

Figyelt kérdés
Testalkatom átlagos(185cm, 70kg), jóképű vagyok(sokan mondták), van egy egészséges önbizalmam, sportolok, egyetemet végeztem, vannak céljaim, módos családban nagyon jó körülmények között nőttem fel, mindig megvolt mindenem, szeretem a tudományos dolgokat, de ugyanakkor a művészetek is érdekelnek, sokat utazom, világot látok.Látszólag tökéletes éltet élek, de valójában nagyon magányos vagyok, a barátaim nagy része külföldön van, vagy a párjával van elfoglalva.

2015. szept. 20. 10:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Van egy kollegam, aki szinten raillik ez a leiras. De tenyleg, az összes, altalad felsorolt tulajdonsag megvan benne is. Es ez igy szepen is hangzik. DE. Sokszor viselkedik kisgyerek modjara, minden sztorit ketzszer kell elmondani neki, hogy megertse, ha mi nem rendelünk neki ebedet, akkor nem eszik, mert egyedül nem tudja eldönteni, mit egyen, egyszoval nagyon szerencsetlen. Es ezeket lathatoan ö nem tudja magarol, illetve nem erzi gondnak. Jofej srac, meg viccesek ezek a dolgai, de sose kene ilyen pasi.
2015. szept. 20. 13:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Ne aggódj majd találsz barátnőt!

A fiúknak kell küzdenie a lányért,és nem fordítva!

Minden jót,sok sikert!

2015. szept. 20. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!