Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek sem normális mindig a volt barátnőt emlegetni?

Figyelt kérdés

Még eléggé az ismerkedés elején vagyunk. (Amúgy egy helyen dolgozunk, így elég sok időt töltünk együtt.) Eddig szerintem nagyon jól megértjük egymást, teljesen egy hullámhosszon vagyunk. De egy dolog nagyon zavar. Elég sokszor emlegeti a volt barátnőjét. (4 évig voltak együtt és már lassan fél éve szakítottak.)

Valamelyik nap is felhozta az exét és látta rajtam, hogy nem igazán tetszik a dolog...Ekkor elnézést kért és azt mondta, hogy ez nagyon gáz dolog tőle, mert tőlem még sosem hallotta, hogy a volt párkapcsolataimról beszélek. Erre csak annyit tudtam mondtani, hogy persze, hogy nem emlegetem a volt barátaimat, mert én már teljesen túltettem magam a dolgon. Gyorsan rávágta, hogy ő is, csak vannak olyan témák, amikor nem lehet kikerülni, hogy róla beszéljen.

Szerintetek ez most mi lehet? Velem akar csak vígasztalódni?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2015. szept. 18. 19:09
 1/4 opened paradise ***** válasza:

Ha egy sztori,akkor nem feltétlenül,hiszen évekig ott volt vele az ilyenek többségénél.

Ha az,hogy "Az exem jobban főzte ezt és az ágyban is jobb volt" akkor gáz.

2015. szept. 18. 19:21
 2/4 omba ***** válasza:
"csak vannak olyan témák, amikor nem lehet kikerülni" - hát persze, néha vannak olyan témák, de te azt írod, elég sokszor emlegeti.. gondolom a lány tette ki, ő meg még mindig szerelmes belé.
2015. szept. 18. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, a lány tette ki...

Nem tudom, hogy akkor most pontosan mit is szeretne tőlem.

Nem szeretnék naiv lenni, ezért is tettem itt fel ezt a kérdést!

Én úgy érzem, hogy érdeklem. Mindig ő hív, ír rám.

Teljesen bizonytalan vagyok. :(

2015. szept. 18. 20:42
 4/4 omba ***** válasza:

Figyu, valami kapcsolat mindenkinek hiányzik, akinek nincs... de hát a részéről ez nem szerelem.

Ki tudja mennyi idő még, míg valahogy feldolgozza, hogy nem kellett.. addig kapaszkodik beléd, nem mondom, hogy ki akar használni, vagy valami pótléknak elfogadna, de nem azért vagy az éltében, mert annyira elbűvölted.

2015. szept. 18. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!