Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mennyire jön be nektek ez a nyitószöveg? -Szia! Volna kedved ismerkedni? -Van kedved beszélgetni? (Akár társkeresőn, akár személyes találkozónál)
Kedves Ketteske
ennek felettébb örülök :-)))
ellenben a domináns nyitószöveget nem szeretem
eddigi életem legjobb nyitószövege ez volt :
Kedves (ez a nick helye)
Ma egy hete h minden nap mikor belépek a te arcod jelenik meg a képernyőn! Nem tudok ellenállni a kényszernek így vettem a bátorságot és megírtam eme rövidke levelet Neked, reménykedve a válaszban.
üdvőzlettel
(nick helye)
azt mondom: van.
és akkor mit lépsz? mert ha elkezded a mesélj magadról szöveget, akkor már rég vesztettél.
Hát jobban tetszik, amikor tök semleges (már hogy nem ilyen szöveggel) dologgal indít. Rájövök, hogy nem csak úgy ír nekem, hanem feltételezem, hogy tetszek neki, pláne társkeresőn. Tehát ennek tudatában indul el a beszélgetés.
Személyes találkozóim közül az volt a legjobb, amikor csak úgy beszélgettünk mindenről. Nem célzottan, feszengve, hogy és te mit szeretsz, hobbik, stb, mint valami kérdőív. Mondtuk a magunkét, persze érdeklődtünk a másik iránt. (Akivel ilyen volt a randim, most együtt vagyok vele, már majd 3 éve, ő volt az aki nem konkrétan van kedved ismerkednivel nyitott, hanem volt közös érdeklődés és abban a témában szólt).
De volt olyan randim, hogy kuka volt a gyerek. Semmit nem mondott magától, nem kérdezett. Halálra untam magam vele. Kuka ne legyél!
Ha találsz valami közöset az illetővel, akkor abból elindulhatsz azért.
Neten ennél rosszabbat nem tehetsz, mert 99% így kezd. Való életben tetszene, ha valaki így leszólítana, aranyosnak tartanám. Viszont ahhoz annyi tanácsot tudok adni, hogy nézd meg mit csinál a csaj, mi van a kezében, pl. fesztiválos szalagok, keress egyből egy közös témát és azzal nyiss és azzal felkelted az érdeklődését.
Neten pedig olvasd el a profilokat társkeresőn és azokra reagálj, már ha tényleg komoly kapcsolatra vágysz. Illetve itt anonim minden nélkül én pl. a humoros emberekre előszeretettel írok rá és egyből megdicsérem, hogy milyen hülyék. :D
Sablon, begyakorolt szöveg soha nem jó, 100 méterről kiszagolják a csajok.
Ha mindenáron vmi frappáns szöveggel akarsz nyitni, akkor figyelj egy kicsit, és ragadj ki valamit a környezetéből, amihez tudsz kapcsolódni. Ha felkelted az érdeklődését valami vicces és magabiztos beszólással, akkor kiváncsi lesz rád, és beszélni fog veled.
Pl. látod, hogy olvas egy könyvet/újságot amiről hallottál már, akkor ahhoz szólsz hozzá ("Hol tartasz, meghalt már XY?), vagy megkérdezed megnézheted-e az őszi sminktippeket a Cosmopolitan-jában.
Ezekből aztán lehet beszélgetést indítani, mivel nyilván reagál rá, és örül, hogy nem a 90. pasi vagy aki ugyanazt a szöveget süti el, mint az összes.
(És ugyanez igaz az online-ra, látsz valamit a képén vagy a profilján, és lecsapsz rá)
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!