Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért panaszkodnak a Férfiak?
Figyelt kérdés
Folyton azt hallom, hogy nincs normális nő. De mikor össze jönnek egy valóban normálisnak mondható nővel, ami nagyon ritka, azt is elrontják. Miért?2015. szept. 15. 14:43
11/18 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogy viselkednék egy rendes nővel, mivel eddig egy sem adott esélyt, csak egy-két nő kezdett ki velem, hogy szórakozhasson egy kicsit, de normális nővel eddig még nem hozott össze a sors.
12/18 anonim válasza:
"Mert az igazság,az igazság marad akkor is,ha ez a nőknek nem is tetszik. ;) "
és amikor leírják a nők, és sok férfi, hogy a te fajtád hihetetlenül primitív, akkor nekik is igazuk van, csak neked nem tetszik?
"Aki van olyan szerencsés, hogy összejön egy valóban normális nővel, az megbecsüli. Ha téged nem becsültek meg, akkor mégse vagy annyira normális. Elrontani különben is legfeljebb azzal tudja valaki, hogy nem néz ki elég jól."
és azok a férfiak, akik normálisnak mondják magukat, de nem becsülik meg a nők, azok mégse annyira normálisak?
13/18 anonim válasza:
"és azok a férfiak, akik normálisnak mondják magukat, de nem becsülik meg a nők, azok mégse annyira normálisak?"
A nők nem akkor becsülik meg a férfit, ha normális, hanem akkor, ha jól néz ki.
14/18 anonim válasza:
Úgy ahogy írod 14-es! Nem egyszer koptattak már le úgy közölték,hogy nagyon rendes, meg kedves fiú vagyok, de mégsem vagyok az esete. Sokra mentem vele,hogy kedves voltam, meg ez a szöveg is sokat ér nagyon.
15/18 anonim válasza:
Az van,ha valakinek nem jön be a másik külsőre, akkor lehet akármilyen jó fej, humoros, vagány, akármi, a büdös életben nem lesz kapcsolat, és ez vonatkozik minkét nemre.
16/18 anonim válasza:
15-ös, és ezzel mi a baj? Jöjjek össze azzal, akihez egy cseppet sem vonzódom, csak azért, mert sajnálom, vagy mi?
17/18 anonim válasza:
Ezzel nincs semmi baj, csak azzal,hogy hangoztatják/hangoztatjuk sokan,hogy nem számít a külső.Erről kellene leszoknunk mindnyájunknak, hogy "nekem nem számít a külső". Fenét nem számít, mindenkinek számít egy bizonyos fokig.
18/18 anonim válasza:
Az viszont sok esetben megállja a helyét, hogy ha én nem jövök be egy lányka külsőre, szexuálisan nem vonzódik hozzám,akkor lehetek akármilyen személyiséggel megáldva, az esetek nagy többségében nem les kapcsolat, és ez fordítva is így van. Persze vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!