Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem találok magam mellé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok magam mellé valakit? Eddig csak 2 kapcsolatom volt és azok is csak 2-2 hónaposak voltak.

Figyelt kérdés

reménytelennek látom már teljesen,tény hogy nem vagyok egy bomba nő,de nálam (szerintem) csunyácskább lányok is megtalálták a párjukat. ja és tudom hogy a szépség relatív,és hogy mindenkinek más tetszik.

20/l

2015. szept. 13. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Akkor elárulom, hogy az első kapcsolatom 22 éves koromban kezdődött, és kb. 4 hónapig tartott. Utána megismertem a mostani páromat, már lassan 3 éve együtt vagyunk, szerintem ő az igazi.

Szóval nem vagy semmivel elkésve, ne görcsölj rá, majd lesz. Élvezd az életet.

2015. szept. 13. 17:04
 2/2 anonim ***** válasza:

oka van ,hogy azokkal az emberekkel csak 2 hónapig voltál együtt. járj társaságba és próbálj neten is ismerkedni. minél több embert ismersz,annál nagyobb az esélye,hogy olyat találsz aki hozzád való és tökéletesen kiegészitítek egymást.

persze egy jól működő kapcsolatért tenni kell,hogy mindig így legyen.

amíg meg nem találod meg a nagy őt,használd tartalmasan az idődet. + legyél elégedett magaddal. hogy várnád el,hogy szeressenek,hogyha te se szereted magad?

2015. szept. 13. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!