Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az oldalon lévő férfiak nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az oldalon lévő férfiak nagy része úgy képzeli el az összes nő életét, hogy csak kilép az utcára és máris 4-5 udvarló szalad rá?

Figyelt kérdés
2015. szept. 13. 16:43
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen. De mi nők mind tudjuk, hogy tévednek, hiszen ki sem kell lépnünk az utcára, egész éjjel ölik egymást az ablak alatt a szerenádozók.. Mi pedig boldogan éljük az életünket a közülük kiválasztott leghelyesebb pasival, aki csak annyira értékel minket, hogy lyuk van rajtunk. Tiszta sor.
2015. szept. 13. 16:47
 2/8 aperitif ***** válasza:
80%
1-es, megnevettettél, kösz :)*
2015. szept. 13. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Én eddig férfiaktól csak azt hallottam, hogy szexre könnyebben találnak a nők partnert, ha ki vannak éhezve, mint a férfiak. És ebben igazuk van. A párkapcsolat más tészta, ott szerintem egyenlő esélyekkel indulunk.
2015. szept. 13. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Az internet világában ki se kell lépni az utcára... :)

Egyébként nem hülyeség az elképzelés, mert egy nőre tényleg tapadnak a pasik, csak kérdés, hogy milyenek! És itt most nem a külsőről és hasonlókról van szó...

100-ból 99 pasi "használhatatlan", mert vagy csak virtuális játszadozásra vágyik, vagy szeretőt keres a meglévő kapcsolata mellé, vagy csak egy laza numerára hajt, vagy totál életképtelen, és a nőben valami jótündért lát, aki majd egycsapásra megváltoztatja a szánalmas életét...

Tehát hiába a hódolók hada, ha egyszerűen nulla potenciál van a nagy többségben, és borzasztóan fárasztó kezelni ezt az áradatot.

2015. szept. 13. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

1.nél a pont.

Amúgy, ha véletlenül próbálom megcáfolni ezt az elméletet, akkor:

a: hazudok

b: vannak ott udvarlók, csak "nem veszem őket észre" (valószínűleg azért, mert szerintem nem olyan helyesek)

c: ocsmány vagyok

Olyan nem létezhet, hogy egy nő jól is néz ki, társaságban is van, de tud úgy viselkedni, illetve olyanok veszik körbe, akik tiszteletben tartják az akaratát, hogy ne kelljen folyamatosan átverekedni magát a hódolók tengerén. Á nem, olyan nincs. Vagy olyan sincs, hogy jól néz ki, de nem jár társaságba nagyon, csak egy szűk ismerettségi köre van, és abban nagyon facér férfi nincs (ez lennék én), így nincs is kinek udvarolnia neki. Vagy millió és egy egyéb olyan lehetőség, ami alátámasztaná, hogy nem, nem az összes létező mellel és puncival rendelkező, talán valamennyire vállalható kinézetű nőt zsongják körbe hadseregnyi reménykedők. Nem, ilyen nincs. Vagy ocsmány vagyok, vagy udvarol nekem legalább egy 10es csomag pasi, és én erről vagy nem veszek tudomást (mert ismét, nem címlapfiúkról van szó, így nyilván nem is számítanak embernek), vagy simán csak letagadom a gyiken, mert messziről jött ember...

Szóval, igen, kérdező, ez a kemény igazság. Ha mégsem ezt tapasztalod, akkor lásd. a fent felsorolt pontokat!

2015. szept. 13. 17:36
 6/8 anonim ***** válasza:
ki se kell lépniük, és van 4-5 udvarlójuk, csak nem veszik őket észre!
2015. szept. 13. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Csak a Zokogó Testvériség tagjai...

Nincsenek ANNYIRA sokan, viszont annál hangosabbak.

2015. szept. 13. 18:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Ki se kell lépni. Folyamatosan kapják az üzeneteket.
2015. szept. 13. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!