Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "JÓ PASI" definíciója?
Ja, hogy megkönnyítsem, biztos lesz majd, olyan kérdés is milyen a jó nő kérdés is.
- húszon évesen, ne a pajzs mirigy meg stb. dolgokra fogja, ha szeret enni és meg is látszik rajta.
- ne sajnáltassa magát, ha egy jó szakmája van és azért nem dolgozik benne, mert a kezdeti fizetés minimálbér lett volna.
- ne az legyen az élet célja, hogy csak jön egy jómódú fickó, akinek pottyant egy gyereket, aztán le van a gond mindenről...
#10: de, szerintem az ideál leírása pontosan a "gimis csitrik" ideálja. Én úgy vettem észre, hogy néhány évvel később tényleg változik az értékrend a nőknél, felnőnek. De ezen az oldalon már komolyan hülyén érzem magam, mert nem vagyok nőgyűlölő :D
#7 (F)
Ha már minden fiú ennyire nagyon fel van háborodva, szólnék a női oldalról - egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány "férfivel" találkoztam eddig és ezekből is 2-en tudtak igazán megfogni, és nem a külsővel és nem is a pénztárcával.
Úgy gondolom, hogy a pasik sikertelenségének oka általában az önbizalomhiány és ez a nyafogó, önsajnáltató hozzáállás, amit itt is és úgy általában is látok.
Álszent sem vagyok, szerintem a külső igenis számít a mai világban, de ez is túl van gondolva. A normális, ápolt kinézet alap, persze jó az, ha van megjelenése az illetőnek, de ez nem a magasságban vagy az izomtömegben mérhető, hanem pl testtartás, arcmimika - ha valaki rendben van önmagával, akkor külsőre is vonzó lesz. Van nekem is tökéletesnek látszó külsővel rendelkező fiúismerősöm - sportos, ápolt, az arca is jóképűnek mondható, de nem árad belőle semmi, így teljesen érdektelen. És van, aki talán nem férne bele egy divatmagazinba, de mégis a kisugárzása lenyűgöző.
Ezen kívül legyen vicces, intelligens (és nem a képzettséggel kell összetéveszteni), független, önálló és egyáltalán nem gond, ha van egy csibészség a személyiségében, de a nővel szemben maradjon meg férfinak...
Ezek egyébként átfordíthatók a nőkre.
Szóval kedves fiúk, szerintem egy kis szemléletváltás kell csak, és mind rájöttök, hogy klassz pasik lehettek.
23/N
Külsőre ápolt, nem elviselhetetlenül ronda, nem sokkal alacsonyabb nálam nem vékony.
Belsőre határozott, magabiztos, talpraesett, intelligens, gondoskodó, gyengéd, ragaszkodó, hűséges, megértő.
Kb. így tudnám meghatározni az én ideálomat, ilyet is választottam.
"független, önálló"
Magyarán keressen sokat, mert minimálbérből nem lehet megélni, és otthon a szülőkkel lakni ciki.
Kinek mi.
Nekem:
-legyen férfias - azaz ne legyen nyüzüge (az nem baj, ha mackós), legyenek férfias arcvonásai (ne legyen kisfiús, bébipofi)
-legyen ápolt, legyen formára igazított a haja (álljon jól neki, nbe csöpögjön a zsírtól, ne csak álljon a vakvilágba)
-ne legyen szőrtelen csupasz csiga (borotvált arc rendben van, lábon-hónaljon-mellkason-karján legyen szőrös)
-legyen jó a kiállása, legyen határozott
-legyenek elvei, amikhez tartja magát
-védje meg, azokat, akiket szeret
-legyen kisugárzása és szép szemei :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!