Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a "JÓ PASI" definíciója?
Ilyen, nem arakarok lenni...
Inkább, fiatal nők válaszára lennék kíváncsi.
ki, szerint? szerintem? nos szerintem a jó pasi legalább 210 centi magas, tud villámokat lőni a szemeiből, beszél 40 nyelvet, beleértve a nőit is, képes tér-idő ugrásra a nappaliból és meg tud főzni egy 5 perces instant leves 3 perc alatt. ezek csak az alapok, ha ezeket tudja, akkor méltóztatok szóba állni vele, ahhoz, hogy valóban elnyerje a tetszésem természetesen több kell, a fent említett dologra kb. minden 3. kretén képes és meg nem akarok kreténekkel lenni.
na pussz!
"Helyes, okos, van tartása."
Helyes vagyok, okos vagyok, van tartásom és a nők emberszámba sem vesznek. Erről ennyit.
Szerintem is a tipikus jópasi a nők számára a magas, kigyúrt, nagypofájú, pimasz, önbizalomtól duzzadó bunkó állat. Lehetőleg sok pénzzel.
"Próbálkozz felnőtt nőknél, náluk kissé más az értékrend."
30-35 éves korig kb. ez az értékrend, szóval nem csak a gimis csitrikről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!