Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Bele lehet unni a folytonos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet unni a folytonos csalodasokba?

Figyelt kérdés

Nem tartom magam annyira rossz pasinak de egyszeruen csalodast csalodas kovet. Nemreg egy barati tarsasagban talalkoztam egy lannyal akivel probaltam beszelgetni de teljesen flegma es lekezelo volt velem. Most a neten beszelgetek mar 2 hete egy lannyal de talalkozni termeszetesen nem er ra. Hat igy 2 heten belul ez egy kicsit sok volt nekem. Abszolut elkeseredett vagyok mert mar lassan mindent probaltam. Viccelodes nem jon be, komoly kerdesekkel megkapom hogy unalmas vagyok. Masok ezt hogy birjak? Mert en mostmar nem birok lanyokkal foglalkozni...

21/F

2015. szept. 12. 23:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Bele... ne aggódj, ennél van rosszabb is. Pl mikor a párodban csalódsz visszafordíthatatlanul és többé már nem érdekel egy hülye nő sem... :) Neked még egész jó.
2015. szept. 12. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!