Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban hogyan küzdhető le a folytonos űr, amit a hiánya okoz?
A távkapcsolat sajnos nem igen való olyan embernek, aki komolyabban igényli a másik közelségét állandó jelleggel.
Én is távkapcsolatban élek a barátommal, bár kissé mosolyogni támad kedvem, mikor más hasonló helyzetben lévő emberek írják, hogy 2-3 hetente találkoznak, nekünk jó, ha 2 havonta esélyünk jut (persze, akkor több hétig együtt vagyunk).
Nekem személy szerint a Skype-os videohívás sokat segít, személyesebb hatást kelt, mintha csak mondjuk elektronikusan levelezgetnénk, üzengetnénk. Persze, tudom nagyon jól, milyen úgy elaludni, hogy nagyon hiányzik az ölelése, főleg egy rosszul sikerült nap után.
Ehhez nagyon nagy kitartás kell, és főleg bizalom egymás iránt. Ha ez nincs meg, ha kétség férkőzik a kapcsolatba, nem nektek való. Az ember nem döntheti el, hogy akit megszeret, az milyen messze lakik - én is sokaktól megkaptam, hogy "miért nem keresel valaki közelebbit? az itteni pasik már nem is jók?".
Próbáljátok meg megosztani egymással a mindennapi tevékenységeiteket is akár, hogy kicsit jobban részeként érezhessétek magatokat egymás életének.
Megkérdezhetem, hány évesek vagytok?
Illetve jelenleg milyen okok miatt nem megoldható az összeköltözés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!