Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti hogyan vélekednétek rólam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan vélekednétek rólam, ha meglátnátok az utcán? 23/L

Figyelt kérdés
A családom és a barátnőim szerint semmi gond a külsőmmel állításuk szerint szép vagyok ám mégis sokszor nem akarom elhinni nekik, mert a külvilágtól, idegen emberektől már kaptam más visszajelzést is. Általában igyekszem csinosan, de nem kihívóan öltözködni, szolid sminket feltenni, de sokszor nem teszek magamra semmilyen sminket. Mégis úgy látom, hogy ha megyek az utcán elveszek a sok nő között és nem vesznek észre nagyon a férfiak. A helyzet az, hogy van némi önbizalomhiányom is és túlságosan magamra veszem ha az emberek leszólnak. Szívesen küldök képet, ha írtok lakhelyt mert nem szeretnék ismerősökbe botlani :)
2015. szept. 12. 15:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
25/nő, Budapest. Nekem küldhetsz :)
2015. szept. 12. 15:28
 2/25 anonim ***** válasza:
Küldhetsz képet, Budapesti vagyok, 30 éves, nőnemű.
2015. szept. 12. 15:28
 3/25 anonim ***** válasza:
Valakinek küldött képet?
2015. szept. 12. 15:33
 4/25 anonim ***** válasza:
Még nem.
2015. szept. 12. 15:35
 5/25 anonim ***** válasza:
20 éves fiú vagyok Debrecenből, küldhetsz képet és mondok véleményt.
2015. szept. 12. 15:38
 6/25 anonim ***** válasza:
Székesfehérvár
2015. szept. 12. 15:53
 7/25 anonim ***** válasza:
26/F Tiszafüred
2015. szept. 12. 16:12
 8/25 anonim ***** válasza:
Miért akarsz mindenkinek megfelelni? Legyél önmagad oszt cshő...
2015. szept. 12. 16:38
 9/25 anonim ***** válasza:
Ja és honnan tudod hogy nem vesznek észre? Nem értem az egész kérdésed. Öltözz ribinek, ha az a vágyad hogy mindenki bámuljon, és megfektessenek. :)
2015. szept. 12. 16:41
 10/25 anonim ***** válasza:

Sükösd

Jöhet a kép!

2015. szept. 12. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!