Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért adta meg a számát, ha most meg nem tudom őt elérni?
ilyenkor nem tudhatod hogy mi miatt nem veszi fel.
lehet 1000 oka.
pl képbe került az ex,idióta hisztis mert nem vetted fel amikor ő hívott stb.
ilyenkor talonba rakod szépen,aztán egy hónap múlva rejtett számról megnézed mi a pálya.
azért rejtett,hogy biztosan felvegye.
jelenleg egyértelműen a tudtodra adta,hogy nem kíváncsi rád.
az első hívásban ne firtass majd semmit és főleg ne kérd számon,hanem valami semleges dologgal nyiss.
pl-itt vagyok a teszkóban és nem találom a domesztoszt,aztán gondoltam te tudod mert csaj vagy a csajok meg állandóan takarítanak.-megmondja megköszönöd aztán teszed is le.
ha rötyög ezen az eget verő baromságon és a lehetetlen okon ami miatt hívtad,akkor elkezdheted oltani vagy másnap újra hívod immár konkrétan.
Egyes embereknek megvan az a különös érzékük, hogy mindig akkor telefonáljanak, amikor nem alkalmas. Apám jellemzően ilyen, ő egy időben rendszeresen eltalálta, mikor vagyok éppen BKV-n, amikor természetesen a zaj miatt soha nem hallottam meg időben, hogy csörög a telefon.
Ne hívogasd, majd jelentkezik, vagy írj SMS-t, aztán majd meglátod, mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!