Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen kiéhezett férfiak?!
Figyelt kérdés
Vannak olyanok, akikkel ha már csak szóba állok, utána egész nap tapadnak rám, célozgatnak, képtelenség őket levakarni, és ha nem írok annyit, akkor rögtön kérdezgetik, hogy megbántottak-e valamivel... Nem, csak nekem is meg van az életem, nincs időm és kedvem éjjel-nappal beszélgetni valakivel, mert más dolgom is van. Miért csinálják ezt? Ennyire magányosak lennének? :(2015. szept. 11. 11:50
1/9 anonim válasza:
El szeretnének érni nálad valamit. Például egy kapcsolatot. És én úgy látom, hogy pont az ilyenek érvényesülnek. Én nem mászok egy lánynak sem így a nyakára, sőt úgy kezdem mindig, hogy megkérdezem kétszer, hogy zavarom-e esetleg. Röviden tömören beszélek velük, hogy ne menjek az idegeikre. Nincs is barátnőm. Elviszik azok a srácok őket akik állandóan a nykukban lógnak, folyamatosan nyomkodják a telefonjukat, mert füzik a lányokat.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát én nem ilyen vagyok. Sokkal jobban felkelti az érdeklődésemet egy olyan srác, aki kicsit kimértebb. :)
2015. szept. 11. 12:02
3/9 anonim válasza:
Ezek érvényesülnek? Hát nálam biztos nem, ha valaki nagyon tolakodó és nem veszi tudomásul, hogy rajta kívül is van életem és más teendőim is akadnak, azokat vagy szépen vagy csúnyán elküldöm melegebb éghajlatra... Ha meg úgy nyomul, hogy megmondtam, hogy nem akarok tőle semmit, az már zaklatás.
4/9 anonim válasza:
dolgozz gyárban tele farokkal. Tipikusan rádmászik majd mindenki.
5/9 anonim válasza:
Szeretethiany, elismeresre vagynak, gondolom. Eleg gaz, hogy piocaskodnak.
6/9 anonim válasza:
Nem is értem hogyan képesek egy ennyire utálatos csajjal egyáltalán szóba állni.
"képtelenség őket levakarni"
Mindenki ismeri azt a szót hogy nem vagy azt hogy hagyjál már! Talán használnod kellene.
7/9 anonim válasza:
"Mindenki ismeri azt a szót hogy nem vagy azt hogy hagyjál már!" - Te lehet, hogy igen, de hidd el, hogy nem mindenki ért belőle.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen, de van olyan, aki engem is érdekel, csak nem ilyen töménységben, annak nem akarom azt mondani, hogy hagyjál már.
2015. szept. 11. 13:03
9/9 anonim válasza:
Természetes módon mindenkibe jön a vágy, amivel kezdeni kell valamit. Viszont a vágy beteljesedése nem jön természetes módon, sőt az Élet még olykor komoly akadályokat is gördít a beteljesüléshez, így hát valamit kezdeni kell. Nem ismerheted azoknak a férfiaknak az életét. Lehet, egyszerűen lusták ismerkedni vagy legyőzni a félelmeiket, de az is lehet, ennél komolyabb akadálya van az életükben ennek, nem ismered őket, nem tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!