Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Masnak is van ilyen tapasztala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masnak is van ilyen tapasztalata a prostizo sracokkal? Ugy erzem, soha nem lesz jo szexualis eletem.

Figyelt kérdés

Az exemmel(elso volt minden szempontbol) egy kezemen megtudom szamolni hanyszor volt mondjuk azt, hogy "jo szex".Tulajdonkeppen az elottem levo szexualis elete prostizasbol allt(komolyabb kapcsolata nem volt neki sem). Mikor megtudtam , elfogott az undor de jo kislany modjara lekuzdodtem, mondvan szamara "a szukseg nagy ur" volt akkoriban meg hat amugy is ha szeretem, ezt elfogadom.

De nem kellett volna!

Tudatosan vagy nem, de engem is elkezdett nezni k**rvanak! Mar jo, hogy a penzt nem dobta nekem oda a menet vegen. Borzaszto megalazo visszagondolni, hogy miket kellett elturnom, es neha vegig szenvednem az onzosegenek es erzeketlensegenek koszonhetoen, ami azert nagyban ennek is betudhato szerintem.

Azt hiszem soha nem fogom mar tudni elengedni , jol erezni magam a szex alatt, es ez hatassal lesz a kesobbi kapcsolatomra(ha lesz egyaltalan).

2015. szept. 8. 23:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Na epp ez az :(. Mint irtam, o is tulajdonkeppen egy olyan tipikus jo fiu.

De soha nem kene ujra tobbet ilyen ember.

Szomoru.

2015. szept. 9. 00:05
 12/25 A kérdező kommentje:

Miert kell jelenteni?

Te kezdted a provokaciot, az idiota valaszoddal. Ez egy valos problema, amit nem tudok kezelni...

2015. szept. 9. 00:07
 13/25 A kérdező kommentje:
Remelem igazatok lesz!
2015. szept. 9. 00:08
 14/25 anonim ***** válasza:

Nem lesz ott gond később ne aggódj! ;)

Egyébként mennyi idős vagy, és meddig voltál azzal a sráccal?

2015. szept. 9. 00:16
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
ohh megérkeztek a női jogvédők :D:D
2015. szept. 9. 00:17
 16/25 A kérdező kommentje:

Megkernelek, hogy ne irj tobbet, mert...

1. Nem erdekel

2. Csak direkt provokalsz.

En most vagyok 20, O 23 masfel evig voltunk egyutt.

2015. szept. 9. 00:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Az elég sok idő. Miért voltál vele ilyen sokáig, ha így bánt veled? Illetve miért lett vége? Ki szakított?

Bocsi h ennyit kérdezek, de kiváncsi vagyok. :D

2015. szept. 9. 00:27
 18/25 A kérdező kommentje:

Azert mert hulye voltam es naiv. Emellett ez fokozatosan alakult ki, nem egyrol a masikra lett ilyen.

En akartam szakitani, de O megelozott.

2015. szept. 9. 00:35
 19/25 anonim ***** válasza:
66%

Nehéz elhinnem ezt a történetet.

A férfiak - milyen meglepő - a prostiknál is többféleképpen viselkednek. Van aki bemegy, fizet, nem szól semmit. Van aki hosszasan ismerkedik és kényezteti a prostit. Van aki a barátnős jellegű finom szexet szereti, van aki a futószalagszerűt. A prostik is természetesen különböznek, amit a vendégnek célszerű, ha nem egyenesen muszáj, figyelembe vennie.

Miért is hagytad, hogy veled rosszabbul bánjon a barátod, mint egy prostival?

Annak hogy ki hogy szexel, semmi köze ahhoz, hogy prostihoz járt. Fordított az összefüggés: olyan prostit keres, aki megfelel az igényeinek.

Az exed igényeinek pont megfeleltél. Ez az eset ugyanannyira szól rólad mint róla. Nem álltál ki magadért. És még ma is csak nyávogsz, hogy jaj, soha nem érzem magam jól majd, jaj nem fogom tudni elengedni magam.

2015. szept. 9. 00:52
 20/25 anonim ***** válasza:
0%

"Ugy erzem, soha nem lesz jo szexualis eletem."

A szekszujális életedet rendbe tenni nem fogom, de ha gondolod, megraklak rendesen. Péntek 1900 és 2130 között mikor jó neked?

2015. szept. 9. 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!