Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliket kérdezném. Mivel magyarázzátok magatoknak, ( másoknak ) hogy nem találjátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Mert valakinek megadatik és valakinek nem. És az ember mindig mindenre keres valami magyarázatot, mi miért van. Szóval, mi az ok? :)2015. szept. 8. 09:07
21/29 anonim válasza:
Kérdező ez mind reális, elvégre az ember társas lény. Igényli többek közt a szeretetet, a törődést egy másik ember jelenlétét. De ez nem jelenti azt, hogy egyedül nem élet az élet és nem is egyenlő a magánnyal. Nyilván párban sokkal jobb, esetleg tartalmasabb is lehet. Az ember boldogsága pedig csak önmagától függ. Nem másoktól kell elvárni, hogy boldoggá tegyenek. Azt hiszem társ nélkül is élhet valaki teljes és boldog életet. A lényeg, nem szabad rágörcsölni a dologra.
22/29 anonim válasza:
azzal hogy aki tetszik rendszerint messze lakik(külföld) és fiatalabb nálam vagy foglalt ennyire egyszerű a magyarázat..:((( 4ever alone..
23/29 anonim válasza:
csinos nő vagyok és szingli, bár igaz nem nagyon kerestem párt de rendszerint olyannak tetszem aki nekem nem az esetem egyáltalán...
nekem meg a zárkózott vékony helyes pasik jönnek be...
24/29 A kérdező kommentje:
Hölgyek, ezeket a szitukat sajnos én is egészen jól ismerem :) Kérdés azonban, ha mindenkinek van valami indoka vagy magyarázata arra, hogy miért szingli- akkor nem mondhatjuk e mindannyian, hogy szabad akaratunkból vagyunk egyedül. Mert hát ugye válogatunk, mindannyian. Még a Csúnya fiúknál is kibukna, hogy ugyan lehetne valaki- de az nem olyan amilyet maguk mellé képzelnének. Pár évtizede mi volt? Egy első randi után házasodtak és gyereket csináltak, mert olyan erős volt a társadalmi kontroll. Hála Istennek már nem ez van. Nyugodtan nemet mondhatunk :) Arra amit nem akarunk. Csak azt nemtom mikor jön az , amit akarunk.
2015. szept. 8. 13:48
25/29 anonim válasza:
Mert kicsit se érdekel, és nem akarom elcseszni az életemet másra!
26/29 anonim válasza:
Én mindig a nőkre kenem. Nem tudok megfelelni a magas elvárásoknak. Ennyi.
27/29 anonim válasza:
Azzal h nem foglalkozom a pár kereséssel.
Tudod ez választás kérdése is lehet ám nem csak kényszer.
28/29 A kérdező kommentje:
Én sem "foglalkozom " vele. De ettől még "hozhatja úgy" az élet, hogy legyen :)
2015. szept. 9. 13:34
29/29 anonim válasza:
Akkor neked hozza úgy , de nekem így is bőven van mit csinálnom. Legalább 1 gonddal kevesebb. Persze kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!