Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A szingliket kérdezném. Mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szingliket kérdezném. Mivel magyarázzátok magatoknak, ( másoknak ) hogy nem találjátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Mert valakinek megadatik és valakinek nem. És az ember mindig mindenre keres valami magyarázatot, mi miért van. Szóval, mi az ok? :)
2015. szept. 8. 09:07
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát én valszeg azért nem találom, mert nem is keresem, mondván, hogy egyszer majd csak úgy spontán kialakul valami. Közben meg 1000 más dologgal elfoglalom magam, így nem különösebben zavar, hogy nincs komoly barátnőm. Ha majd összejön valakivel, nagyon fogok örülni, de amíg nem, addig más tevékenységekben is megtalálom a boldogságot. Szóval nem vagyok társfüggő, jól elvagyok pár nélkül is, stabil, kiegyensúlyozott, nyugodt életet élek, ha pedig majd találkozom azzal a lánnyal, akit nekem rendelt a sors, akkor még boldogabb leszek.
2015. szept. 8. 09:25
 2/29 anonim ***** válasza:

Én a húszas éveim nagy részében nem a társkeresésre összpontosítottam, más volt a prior. Pályakezdőként belecsöppentem a válságba, üres popsira felelőtlenségnek tartom szülni, a régi baráti köröm szétesett 22 éves koromig, az újakkal már lassabban alakult ki a bizalom, de sokkal kevesebben vannak, és nem a közelemben élnek, a szüleimnek megromlott a házassága, anyámon kitört egy pszichés betegség, nagyon sok a feszültség emiatt, főleg az utóbbi pár évben, albérletet próbáltam, a gatyám is ráment, ráadásul stabil jövedelem hiányában nem volt opció, így maradtam a szüleimnél, amióta dolgozom, arra gyűjtök, hogy elköltözzek, de egyik kiszolgáltatott helyzetből a másikba csöppenni (vagyis a szüleimtől egy pasihoz eltartottként) nem akartam. Mostanra kezd egyenesbe jönni az életem, most lett stabil munkám, most veszek lakást, 30 vagyok, így alakult, de a helyzetből igyekeztem kihozni a legjobbat, kalapot emelek, ha valaki ugyanilyen helyzetből tartósan jobbat tudna kihozni. Nem fért volna bele egy párkapcsolat azok mellé a körülmények mellé, nem tudtam társkeresésre összpontosítani sem, egyáltalán nem voltam nyugodtnak mondható, így is örülök, hogy nem omlottam össze.

Majd most, ha meg nem úgy alakul, akkor is megtalálom az értelmet az életben, eddig is megoldottam.

2015. szept. 8. 09:32
 3/29 anonim válasza:
Csak rám kell nézni, csúnya vagyok. Nem is kérdezte soha senki, hogy van-e barátnőm, sőt azzal jönnek, hogy fogadjunk nincs.
2015. szept. 8. 09:46
 4/29 A kérdező kommentje:

1.Te kialakítottál magadnak egy védelmi rendszert. Nyilván az egyedüllétnek is megvannak a maga előnyei, és még párkapcsolatban, házasságban élők közt is vannak olyanok, akik továbbra is a szingli életüket folytatják, csak nem egyedül laknak : ) A nemkereséssel egyetértek, de valljuk be.. legalább annyira beláthatatlan a végkimenetele, mint az őrült keresésnek .

2. Valóban belejátszanak társadalmi, anyagi szempontok is abba, hogy az ember mennyire alkalmas vagy érzi magát annak arra, hogy kialakítson egy olyan párkapcsolatot, és körülményeket hozzá, amilyet elképzelt magának.

De ettől még simán lehet bárkinek kapcsolata körülményektől függetlenül. Mert ha lett volna egy számodra kedves valaki, aki melletted áll és támogat, te sem mondtad volna neki, ne haragudj, olyan nehéz az életem, hogy nem kell, hogy mellettem legyél…

Hármas, te egy tündér vagy :) Szeretem az őszinte embereket, nem magyarázod meg, nem keresel kifogásokat. De csomó ronda nőnek és pasinak van kapcsolata, nézz körül , még szaporodnak is. Te jó ég.

2015. szept. 8. 10:13
 5/29 anonim ***** válasza:

Egyszerű,nem olyannak születtem,ami a mai nőknek kell.Jóképű,izmos férfi kell nekik,az meg nem vagyok,ennyi.

Ezért soha nem is volt még barátnőm,nem is lesz szerintem sajnos... :/

24/F

2015. szept. 8. 10:15
 6/29 anonim ***** válasza:
"De ettől még simán lehet bárkinek kapcsolata körülményektől függetlenül. Mert ha lett volna egy számodra kedves valaki, aki melletted áll és támogat, te sem mondtad volna neki, ne haragudj, olyan nehéz az életem, hogy nem kell, hogy mellettem legyél… " - Volt, nem működött hosszú távon, pont emiatt lépett le.
2015. szept. 8. 10:16
 7/29 anonim ***** válasza:

Ugyan most nem vagyok szingli, de evekig az voltam.

Magamnek nem kellett magyaraznom semmit, elveztem az egyedulletet. Eleg rossz, korlatozo kapcsolatbol jottem ki, nagyon jol esett, hogy a sajat kedvemre alakithatom az eletem - rengeteg mindent el is ertem, ill. korbe voltam veve baratokkal, eltem a hobbimnak, munkamnak, stb. Nagyon ritkan volt olyan, hogy hianyzott volna valaki mas kozelsege, imadtam azokat az eveket.

Ha meg valaki kerdezoskodott, kerek perec megmondtam, hogy szeretek fuggetlen lenni, ha esetleg valaki olyannal talalkozom, aki hasonlo vilagkeppel rendelkezik es a hasonloak a celjai es elvei, mint nekem, akivel ugy erzem ugy mukodnenek a dolgok, ahogy szeretnem, akkor belevagok. Addig meg hidegen hagy a tema :)

2015. szept. 8. 10:23
 8/29 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű oka van, letettem a párkeresésről.
2015. szept. 8. 10:32
 9/29 A kérdező kommentje:
8. Ez úgy hangzik, mintha nemes egyszerűséggel beintettél volna a sors kihívásainak :)
2015. szept. 8. 10:35
 10/29 A kérdező kommentje:
7. Nekem is nagyon fontos a hasonló szemléletmód. Sőt, alapvetően talán a legfontosabb. Lehet hogy ez az én okom ? ? :) Bár, megismertem nemrég valakit, akivel megvan - csak nem szingli :D
2015. szept. 8. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!